2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
فداتشم قشنگم شنبه رفتم ی دونه جوجه دارم اونم پشت جفت هماتوم داره کارم فقط گریس😭😭😭برا شکمم فقط لاک ...

هماتوم چیزی نیس فقط استراحت مطلق باش اب زیاد بخور پروژسترون بزن برا یبوست هم میوه و سبزیجات بخور نذار زیاد بهت فشار بیاد خوب نیس

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هماتوم چیزی نیس فقط استراحت مطلق باش اب زیاد بخور پروژسترون بزن برا یبوست هم میوه و سبزیجات بخور نذا ...

مرسی عزیزم نمیدونی حرفات چقد آرومم کرد خداخیرت بده🥺🥺❤️❤️

روزی ی کیلو خیار دوسه تا کیوی میخورم اما..... 

مرسی عزیزم نمیدونی حرفات چقد آرومم کرد خداخیرت بده🥺🥺❤️❤️ روزی ی کیلو خیار دوسه تا کیوی میخورم اما ...

خیار ک سردیه انقدر نخور الان زرد الو و اینا هست بگیر بخور انجیر خشک خیس کن بخور خیلی تاثیر داره میوه ها تابستونی بهترن 

10هفته ودوروز هیچی نگفت فقط استراحت اما وقتی دید خیلی نگران شد اون واکنشش منو خیلی ترسوند 😢😢😢

از دهتا دوستام تقریبا هفتاشون هماتوم داشتن یه چیزیه ک تو ای وی اف شایع امپول پروژسترون بهت نداده ؟

امپولمو 8 هفته قطع کرد فقط 12 ساعتی شیاف دارم و روزی ی دونه انوکسا

انوکسا رو اینجور وقتا قطع می‌کنن امپول پروژسترون و زیاد میکنن 🥴ب نظرم با یه دکتر دیگه مشورت کن

فداتشم قشنگم شنبه رفتم ی دونه جوجه دارم اونم پشت جفت هماتوم داره کارم فقط گریس😭😭😭برا شکمم فقط لاک ...

عزیز دلم شکر خدا

انشاالله به زودی رفع میشه گلم

الانم لکه بینی داری ؟خدا حافظشه عزیزم نگران نباش