2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام مامانها. بچه ها مرکزناباروری مشتاق اصفهان دیگه خیابان بزرگمهرنیست کجا رفتن؟ کسی میدونه؟ تازگیها ...

عزیزم دکترها همون مشتاق هستن واسه ویزیت و سونو فقط اون ساختمان که اتاق عمل ها بود جا به جا شده رفتن شهرک سلامت

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😘😘❤️

انشالا خدا حاجت دلتو بده !دیروز یه امامزاده رفتیم خیلی خیلی راهش سخت بود و دور بود هرکسی توان نداره بره اونجا !هموتونو دعاکردم همه دوستامون دعا کردم انشالا سال دیگه بچه‌مون بغلمون باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام. شمابرای پسردارشدن ای وی اف کردید؟ میخام برم تعیین جنسیت ولی تردید دارم که تک فرزندی بهتره یادو ...

قطعا دو فرزندی بهتر از تک فرزندیه. برای آرامش و امنیت روح و روان بچه یک بچه‌ دیگه خیلی مفیده واقعا 

خیلی چیزا باهم یاد میگیرن

فک میکنم این استرادیول رو تیرویید. تاثیر داره

کلا هم داروها هم بارداری روی تیرویید تاثیر داره من انتقال که دادم روز هشت انتقال ازمایش دادم بالا رفته بود دکتر دارومو زیاد کرد دوباره مثبت شدم با ازمایش بتا دوباره تیرویید چک کردم کلا دیگه باید ماهی یکبار ازمایش تیرویید بدی

کلا هم داروها هم بارداری روی تیرویید تاثیر داره من انتقال که دادم روز هشت انتقال ازمایش دادم بالا رف ...

سحر جان شما ان تی انومالی و یه جا رفتید من باز امروز طول سرویکس  دارم بهم نوبت نمیده نمی ونم برم جای دیگه یا بمونم یه هفته دیگه برم همونجاک همیشه میرم 😥

کلا هم داروها هم بارداری روی تیرویید تاثیر داره من انتقال که دادم روز هشت انتقال ازمایش دادم بالا رف ...

اره میدونم باید بری کاش به منم میگفت زودتر میرفتم چون دکتر غدد گفت دو هفته بعد انتقال آزمایش بده کنترل میشه پس

سحر جان شما ان تی انومالی و یه جا رفتید من باز امروز طول سرویکس  دارم بهم نوبت نمیده نمی ونم بر ...

اشکال نداره عزیزم جای دیگه برو من هر دفعه یه جا میرم سونو 

مهم اینه سونوی مطمین بری بنظرم حتما برو چون طول سرویکس مهمه

سه ماه اول رد کنی انشالله تیرویید دیگه انقد بالا و پایین نمیشه کنترل میشه ولی لوتیروکسین تا اخر بارد ...

ان شاالله دعا کن کنترل بشه رو جنین تاثیر نزاره نگرانم من چندساله دارو میخورم کنترل شده بود الان تعجب کردم با دارو اینقد بالا رفته

ان شاالله دعا کن کنترل بشه رو جنین تاثیر نزاره نگرانم من چندساله دارو میخورم کنترل شده بود الان تعجب ...

برای من یکدفعه خیلی بالا رفت شماره دکتر غدد نداری تلفنی بهش بگی منکه از وقتی مثبت شدم مطبش نرفتم توی ایتا براش جواب ازمایش میفرستم دکتر بنده خدا داروموتنظیم میکنه

اشکال نداره عزیزم جای دیگه برو من هر دفعه یه جا میرم سونو  مهم اینه سونوی مطمین بری بنظرم حتما ...

در ب دری اصلا نمیدونم کدوم سونوگرافیا خوبه هر چی هم سرچ میکنم اینترنت درموردش نزده کدوم بهتره 

برای من یکدفعه خیلی بالا رفت شماره دکتر غدد نداری تلفنی بهش بگی منکه از وقتی مثبت شدم مطبش نرفتم توی ...

ندارم دکتری ک میرم کلا اینترنتی وقت میده اونم الان وقت نداره باید برم التماس کنم نوبت بده بهم نمیدونم عوض کنم باز میگم چندساله میرم پیشش بهتر میفهمه