2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
من از همگی ممنونم انشالله تو شادی هاتون جبران کنم و واقعا شرمندتونم من نباید همچین چیزی رو اینجا می ...

نگو عزیز دلم چ حرفیه؟ ان شاالله خدا صبر و ارامش روزی تون کنه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره این قرص و خوردم معذرت میخوام علنا جرر خوردم 🥺🥺

الهییی عزیزم . ان شاالله زیاد اذیت نشی و سبب ساز بشه برات

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهییی عزیزم . ان شاالله زیاد اذیت نشی و سبب ساز بشه برات

سلام فاطمه خیلی درد داشتم خیلی بد بود چطور تو تحمل کردی 🥺🥺الان هم یکی دیگه گذاشتم زیر زبونم خدایا خودت نظر کن به همه ی ما فقط خودت🙏🙏🙏🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من از همگی ممنونم انشالله تو شادی هاتون جبران کنم و واقعا شرمندتونم من نباید همچین چیزی رو اینجا می ...

فاطمه جان چه حرفیه ندیدی من چیا میگم اینجا جز خدا و اینجا کجا درد و دل کنیم عزیزم خدا صبر بده بهتون 

و انشاالله امروز خوش خبر باشی بحق دعایی که گوش میدم الان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

فاطمه عزیزم خیلی ناراحت شدم این خبرو شنیدم

ان شاءالله خدا ب مامانت صبر بده🤲🏻

واقعا خیلی سخته..‌.

ان شاءالله همنشین خانوم فاطمه زهرا (س) باشن🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام فاطمه خیلی درد داشتم خیلی بد بود چطور تو تحمل کردی 🥺🥺الان هم یکی دیگه گذاشتم زیر زبونم خدایا ...

الهیییی عزیزدلم🥺 برات ایه الکرسی میخونم. ان شاالله راحت بگذره برات. 

طبیعیه کاملا.....اصلا نگران نشو فقط استراحت کن آروم میشه من بارداری اولم که طبیعی بود داشتم ایندفعه ...

سلام. شمابرای پسردارشدن ای وی اف کردید؟ میخام برم تعیین جنسیت ولی تردید دارم که تک فرزندی بهتره یادوتافرزندداشتن. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
الهیییی عزیزدلم🥺 برات ایه الکرسی میخونم. ان شاالله راحت بگذره برات. 

سلام عزیزم خوبی ممنون جونم قرص اول و که درد داشت قرص دوم شکر خدا آنچنان دردی نداشت فقط الان نشستم هنوز پذیرش نیومده منم معده م افتضاح درد میکنه

الان فاطمه جان کجایی هنوز ساوه هستی جای قشنگیه

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

فاطمه جانم من چند روز نبودم الان اومدم به دنبال خبرای خوب تو تاپیک که متاسفانه این پیام رو دیدم خدا انشاالله صبر بده بهتون روحشون در آرامش باشه

به حق امام حسین خودت امروز با خبر خوب دل مادرت رو تسکین بدی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
شیوا جون 100 وحمد خوندم انشاالله خیره عزیرم من معدم شده ی توپ در حال ترکیدن دهنم زهرماره 

موش موشکها شروع کردن به اذیت مامان جونشون. فداشون بشم از الان استارتو زدن تا ایشالا ۱۲۰ سال. ای جاااانم حتی تصورشم دل ادمو آب میکنه، اذیتشونم شیرینه. خدا حفظشون کنه الهی و ساااالم و صالح باشن انشاالله.

این چه حرفیه عزیز دلم. اینجا ما دوستان مجازی هستیم که از دوستی دنیای واقعی هم به هم نزدیکتریم. چرا نباید بگی.ما همه واقعا دوستت داریم و نگران حالتیم

چرا عزیزم.الان خوبی؟

الان بله اما قرص اول و استفاده میکردم افتضاح بود