2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیره عزیزم اصلأ جای نگرانی نیست خدای که داده خودش مواظبشه 

الهی آمین انشاءلله❤️❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
تو چرا عزیزم برای هیسترو ؟

اره این قرص و خوردم معذرت میخوام علنا جرر خوردم 🥺🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی  هیسترو انجام دادی؟

ن جونم فردا انشاالله خوبین شما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🥺🥺🥺🥺حاجت روا باشی جونم  عزیزم زیارتت قبول برگشتی از قم

قربوونت برم😘 همچنین.

نه امشب ساوه ایم خونه دوستم ان شاالله فردا برمیگردیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیییییزم الهی قربونت برم،نمیدونی چقدر خوشحال شدم😘خدا دلتو شاد کنه حاجت روا بشی دوست مهربونم

قربونت برم عزیزم. همچنین ان شالله😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جان کاش میشد از نزدیک ببینمت محکم بغلت کنم روی ماهتو ببوسم تو چرا اینقد خوب و مهربونی دختر،اله ...

قربوووونت برم گلم😭 خوبی شماست عزیزم. این چله فقط برای تشکر از همتون بود که تو روزای سختم کنارم بودین ❤️😘😘😍

عزیزم🥺🥺🥺😍🤗حاجت روا بشی نفست حق باشه

ان شاالله عزیزم😘من ک نفسم حق نیس ولی خدا دعاهامون در حق همو دوس داره.😍

ممنون خاهرم‌انشالا‌حاجت روا مهربون🥺

😘😘❤️

فاطمه جانم سلام خیلی ممنون عزیزم انشاالله از خدا هرچی میخوای بهت بده مهربون🌹❤️😍🤲🙏 الهی خیر دعا ...

😘😘❤️

سلام عزیزم نمیدونی چقدر از خوندن پیامت دلم شاد شد و آرامش گرفتم تو خیلی مهربونی و من مطمئنم هیچ م ...

قربووونت برم عزیزم😘😘😍 لطف تونه گلم❤️

ااای جاااانم ان شاالله😭😍 ان شاالله حاجت روایی براهممون❤️

سلام آلا جون خوبی سلامتی چه خبرا؟ به سلامتی مامان شدی یا تو سیکلی؟ تو چه مرحله ایی عزیزم؟ قدیمی ها ک ...

سلام نیکاد جونم خوبی؟ سلامتی؟ چ خبر از خودت؟

منم اره اردیبهشت انتقال دادم و شکر خدا مثبت شد ولی متاسفانه قبل ی هفته بتام افت کرد. فعلا در حال استراحت و ..‌ هستم تا ان شاالله ببینیم خدا چی میخواد. نمیدونم تا چ حد در جریان تاپیکی. چیزایی ک الان یادمه از قدیمیا آترین جان هزار مرتبه شکر مامان شدن😍 پروانه ۲۱ و سرو سهی جان هم تازه انتقال دادن و ان شاالله خوش خبر باشن😍 دیگه آلزایمر گرفتم خواهر که کدوم یکی از بچه ها تو سیکل هستن😰😅

خیلی درد دارم 😭😭

چی شده عزیزم؟🥺