2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام دوستان میشه از تجربیاتتون بگید امشب یه درد عجیبی فقط زیر شکمم گرفت بعد رفتم دراز کشیدم احساس ...

شایدهماتوم داری عزیزم خونریزی توای وی افیاخیلی شایعه پشت جفت هماتوم ایجادمیشع خون لخته میشه،باپزشکتون مشورت کنین شایدسونولازم باشه شایدشیاف اضافه کنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
الهیی ‌ . ان شاالله خیلی زود مشکلات رفع بشه و حتی قبل از اون ان شاالله خدا معجزشو بذاره تو دامن ...

سلام آلا جون خوبی سلامتی چه خبرا؟ به سلامتی مامان شدی یا تو سیکلی؟ تو چه مرحله ایی عزیزم؟ قدیمی ها کیا هستن خیلی وقته نی نی سایت نیومدم دلم برات تنگ شده بود

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نکران نباش خونریزی داخل ای وی اف طبیعیه اغلب همه دارن فقط استراحت کن و یه دونه شیاف بیشتر بزار ...

اون مایعی که یهو اژم اومد بیرون و بعدش خونریزی داشتم چیه ؟ 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
شایدهماتوم داری عزیزم خونریزی توای وی افیاخیلی شایعه پشت جفت هماتوم ایجادمیشع خون لخته میشه،باپزشکتو ...

دلیل مایعی که اول اومد چیه ؟ 

هماتوم هم با درد زیر شکم ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

دخترا قرص زیر زبانی خودش زیر زبون حل میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
حجم مایعی که خارج شد چقد بود؟ زیاد بود؟ اخه ما که شیاف استفاده میکنیم همش لباس زیرم خیس هست

آره یکم زیاد بود

همراه با درد البته دردش یهویی بود الان زیر شکمم درد ندارم فقط سمت راستم

فقط خونریزی خیلی نگرانم کرده😔

انشالله‌ که چیزی نیست ولی اگه دیدی بازم خیس شدی فردا یه سونو برو

الان هفته پنجمم 😔 معلوم نیست دکتر بخواد سونو انجام بده یا نه

به خاطر همین عوارضا بین دوراهی موندم نمیدونم چیکار کنم 🤕

عزیزم با دکتر مشورت کن

بارداری چندقلویی برای مادر و جنین خطر داره

و اینکه انقدر عوارض داروهاش زیاد که کلی ازت امضا میگیرن که اگر به خاطر داروها مشکلی پیش اومد به عهده خودت هست.

ولی کسی که ناباروری داره مجبوره و راه دیگه ای نداره

این مسیر کلی استرس داره کلی رفت وآمد داره

و مسیر و سختی های آی وی اف برای فردبیمار با کسی که فقط برای تعیین جنسیت یا چندقلویی اینکارو میکنه هیچ فرق نداره .

اون ۱۵ روزی که فرد بعداز انتقال مثلا استراحت میکنه خودش یه جور جان کندن هست.هم باید جونت رو بذاری هم جیبت رو.

وقتی خدا به روش طبیعی مثل آب خوردن و درنتیجه یه لذت ومعاشقه بهت بچه میده چرا میخوای این راه سخت رو انتخاب کنی