2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
الهی شکر که زود رفتی عزیرم میگم کمخونی مینور نیستی ؟ چرا هموگلوبین اینقد پایینه.دوست هفته ی 28اونم ...

ممنونم عزیزم نه خداروشکر مینور نیستم تا ازمایش فروردینم هم هموگلوبین نرمال بود الان یهو افت کرده . قندم لب مرزه ناشتا ۹۵ از دیروز قرص شروع کرده روزی ۴ بار میگیرم ولی خودمم تو حاملگیم خیلی رعایت کردم . شیاف ایندومتاسین داده گفت کم میکنه آبو . همین که نی نیم خداروشکر حالش خوب باشه من راضیم این چیزارو تحمل میکنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادامه لیست دعای یستشیر: ۳۶- @نیاز6973     37- @qeram     38- @zizi92 ...

فاطمه جانم سلام خیلی ممنون عزیزم

انشاالله از خدا هرچی میخوای بهت بده مهربون🌹❤️😍🤲🙏

الهی خیر دعاهایی که میخونی قبل همه ما به خودت برسه... 

@مهتاب۴۴۴     عزیزم امشب به پاس تشکر ازتون که ۴۰ شب نماز استغاثه خوندین برامون و شبهای ق ...

سلام عزیزم

نمیدونی چقدر از خوندن پیامت دلم شاد شد و آرامش گرفتم

تو خیلی مهربونی

و من مطمئنم هیچ مهربونی نیست که خدا از نعمت مادر شدن بی نصیبش بذاره 

ان شاء الله خیلی زود حاجت روا بشی

من خیلی به حضرت معصومه س ارادت دارم

ایشون خیلی بزرگوارن و من واقعا مدیونشون هستم. الهی شما هم از دست پر کرامتشون حاجت دلت رو بگیری

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
انشاالله عزیزم دعا کن برام شوهرم بیشتر لحظه شماری میکنه 

چشم مهربونم   مطمئنم شرایط عالیه نی نی یا نی نی های تپل مپل جاشون عالیه . ببین عزیزم من که هفته ۶ رفتم شکمی ندید ساکو خیلی خیلی کوچیک بود . واژینال سونو کرد و خداروشکر دید . تو فاصله ای که برم سرویس بهداشتی مثانمو خالی کنم کلی گریه کردم چون دور از جونت یه بارداری پوچ داشتم ترسیدم . ولی خداروشکر توی سونوی واژینال الهی شکر قلبشم میزد . منظورم اینه اصلا نگران نشو الان خیلی ساک کوچیکه 

دوستان امپول پرژسترون و انوکساپارین رو میتونم یخچال بذارم؟ 

دمای خونمون ۳۲درجه هست و روی آمپول نوشته کمتر از۲۵درجه باید باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من قبل از پانکچر هم دلم درد میکرد ،بعد پانکچر هم ادامه داشت شدید،شکمم باد کرده بود انگار ۴ ماهه بودم ...

منم ورم شکم رو دارم حتی نسبت به دیروز که خواهر متر گرفت دوسانت بیشتر هم شده دور شکمم…اما نسبت به صبح انگار یکم بهتره دردش

خداکنه کارم به بیمارستان نکشه 🥺پرستاره گفت تخمک هام ۱۰ تابود اما فولیکول خیلیییییی تشکیل شده گفت خیلی مراعات کن تا یک هفته هم جایی نرو و اگه حالت بدشد سریع بیا بیمارستان

ممنون عزیزم از راهنمایی خووبت🙏🏻

الان مبلغش چقدره اطلاع داری ؟

عزیزم بستگی به درمانت داره از ۱۰میلیون به بالا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ؟ دخترای خوشگلت خوبن ؟ معدت بهتر شد ؟ من تازه گوشی دست گرفتم 

سلام الهه جان قربونت خوبیم خداروشکر 

بخدا همش به یادتم هر روز که قران میخونم کلی برات دعا میکنم خودت بهتری گلم؟