2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز لیستی که برای دعای ۲۵ صحیفه سجادیه لایک کرده بودن تموم شد. امروز به نیت حاجت روایی دوستای گلم ...

عزیزم🥺🥺🥺😍🤗حاجت روا بشی نفست حق باشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها کسی می‌دونه وام ناباروری میدن یا نه ؟

بله ۱۸هر ماه قمری مراجعه کنین به سایت فرزندان غدیر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ادامه لیست دعای یستشیر: ۳۶- @نیاز6973     37- @qeram     38- @zizi92 ...

ممنون خاهرم‌انشالا‌حاجت روا مهربون🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
چطوری عزیزم کامل خوب شدی ؟

سلام قربونت خدارو صد هزار بار شکر دردم به موقع کنترل شد ، رحمم اروم شد . دکتر گفت فقط آرامش داشته باش و استراحت کامل تا هفته ۲۶ انشاله آمپول ریه جنین رو بزنم خیالمون راحت بشه . از روز قبل از بستری شدن دردگیر نفخ شدید و مشکل معده هم بودم که فوق تخصص گوارش اومد ویزیت کرد دارو جدید داد خداروشکر بهتره ولی کلی تو بارداری نفخ هست هر چی رعایت میکنم دیگه چاره ای نیست .کلا چون کیسه آب نی نی من بزرگه و آب اطرافش زیاده منم هیکلم درست نیست فشار توی شکمم زیاده  . هموگلوبین خونم خیلی خیلی پایین بود اونم فوق تخصص خون اومد بالاسرم یه واحد خون تزریق کردن با یه سرم که گفت آهن هست . خداروشکر فرداش شد ۸ و نیم ولی بازم پایینه . یعنی این دکتر میرفت اون یکی میومد ،روزی ۴ تا دکتر ویزیتم میکردن کلی دارو و سرم و امپول . جواب یسری ازمایشام فردا میاد باید زنگ بزنم ازمایشگاه بیمارستان هماهنگ کنم همسرم بره بگیره ببره دکتر خون ببینه ایشاله چیز خاصی نباشه . دیگه فعلا سپردیم دست خدا انشاله بهترین ها برای همه اتفاق بیافته دختر کوچولوی منم به موقع بیاد بغلم. ببخشید طولانی شد چون خودم نگران بچه ها میشم گفتم براتون بنویسم خیالتون راحت بشه

سلام قربونت خدارو صد هزار بار شکر دردم به موقع کنترل شد ، رحمم اروم شد . دکتر گفت فقط آرامش داشته با ...

الهی شکر که زود رفتی عزیرم

میگم کمخونی مینور نیستی ؟

چرا هموگلوبین اینقد پایینه.دوست هفته ی 28اونم هموگلبینش 8دکتر خیلی دارو داده بهش.ولی اون مینوره

انشاالله به حق علی اصغر امام حسین که دخترت سر وقت میاد عزیزم.برای اب زیاد جنین نمیتونن کاری کنن ؟

قند که نداری ؟

‌دختر عموم همین مشکل داشت ولی بخاطر دیابت آب دور جنین زیاد بود

ولی خدا راشکر دخترش هفته ی 36دنیا آمد