2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048217 بازدید | 684647 پست

دوستای گلم خوردن کله پاچه  بعد انتقال ضرر داره؟ 

من شب قبل انتقال خوردم روز دوم انتقال هم خوردم الان هم که روز سومه میخوام بخورم به نظرتون بده؟ 

البته چربیش خیلی کمه و پاچه است 

سوپ پای مرغ دوست ندارم ونمیتونم بخورم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

ادامه لیست دعای یستشیر:

۳۶- @نیاز6973    

37- @qeram    

38- @zizi92    

39- @ooom    

40- @favali    

الهی حاجت روایی همتون❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تسلیت می گم 🥺 خیلی سخته، ببین هر طور خودت احساس بهتری داری همون کار رو بکن. جنین اگر بخواد بم ...

نمیزارن برم اونجا😭

خونشون نزدیک خونمونه 

زنگ زدم به شوهرم که من میام گفت ن 

سریع زنگ زد به بابام بابام الان اومده پیشم نمیزاره جایی برم

میدونم چرا نمیزارن چون جنازه از صبح تو خونه مونده وضعیت خوبی نداره

هیچ بیمارستان یا آمبولانسی نمیبرتش😭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

فاطمه جون عزیز دلم بهت تسلیت میگم 

خدا بهتون آرامش بده 🙏 

جایگاهشون بهشت باشه

خدایا شکرت

دیروز لیستی که برای دعای ۲۵ صحیفه سجادیه لایک کرده بودن تموم شد.

امروز به نیت حاجت روایی دوستای گلم @nilooo68    ‍  , @داداشمممم    ، @favali   ,  @ssseffat   ,  هم انتقالیم محبوبه و خودم خوندم. الهی خیییلی زود خوش خبر باشید❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

فاطمه جان خیلی تسلیت میگم😞

خدا رحمتشون کنه. خدا به شما و مادرتون صبر بده...‌

خیلی ناراحت شدم. شما که بی بی زدی منفیه، اگر تونستی برو پیش مادر.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ادامه لیست دعای یستشیر: ۳۶- @نیاز6973     37- @qeram     38- @zizi92 ...

ممنون عزیزم من خوندم این دعا  رو و در اخر دست گذاشتم زیر سرم چهار آیه سوره حشر خوندم و بیبی چکم مثبت شد

ادامه لیست دعای یستشیر: ۳۶- @نیاز6973     37- @qeram     38- @zizi92 ...

🥺🥺🥺🥺حاجت روا باشی جونم 

عزیزم زیارتت قبول برگشتی از قم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون عزیزم من خوندم این دعا  رو و در اخر دست گذاشتم زیر سرم چهار آیه سوره حشر خوندم و بیبی چکم ...

الهی شکر عزیزم. ان شاالله ب سلامتی تا آخر😍

تسليت ميگم عزيزم🖤 خدا رحمت كنه

به نظرم خاكسپاري نرو عزيزم

چله ميفته خدايي نكرده روت

هر حا هم ميري ماسك بزن

وای عزیزم خیلی تسلیت میگم خدا صبر بده به مادرت و خودت

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘