2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
واقعا خیلیییییییی خدارا شکر میکنم سالم باشه ودختر چون شوهرم دختر دوست داره تا کی بودی عزیزم ایا رو ...

انشالله ک سالمه و دختر من ۱۲هفته ک شدم همه ویارام رفت خدارو شکر نه شوهرم بیچاره میگفت باباچی اینطورت کرده دیگه ب من محل نمیدی چون خودش ذوق داشت درک میکرد 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

تسلیت میگم عزیزم. روحشون قرین رحمت الهی. بنده خدا سنی نداشتن. خدا به شما و مادر عزیزتون و سایر بازماندگان صبر و سلامتی عطاکنه.

عزیز دلم خیلی بد وقتیه. کاملا درکت میکنم.من هم یک پدر بزرگ و یک مادربزرگمو روزهای حساسی از زندگی از دست دادم که اولش امکان حضور رل نداشتم و حتی برای خاکسپاری پدربزرگمم اصلا خبر نداشتم. خیلی سخته. خیلی. اون هم تواین شرایط روحی بد تاشی از به هم ریختگی هورمونیت. بیشتر از قبل مراقب خودت باش دختر مهربان

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

فاطمه جون اگه میدونی بری اونجا استرست کمتره برو اما کار نکن من چند روز بعد انتقال با شوهرم دعوام شد انقد گریه کردم اما خداروشکر چیزی نشد 

دو خط انداخته ولی من نمیخوام باور کنم 🥺 چون یه خطش کم رنگ تره

عزیزم مبارکه انتقال چندمته

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام بچه ها من دیروز تخمک کشی انجام دادم و دکتر گفت هایپر شدی و یه سری دستور واسه تغذیه و دارو نوشت ...

عزیزم هر چی که در توانت هست تغذیه ای که بهت گفتن رو بخور،سفیده تخم مرغ ،دوغ ،ماست،هایپ ،گوشت مرغ ،پروتئین حتما زیااااد بخور.

من هایپر شدم ،بخاطر تهوع نتونستم تغذیه رو رعایت کنم ،بستری شدم .

رعایت کن که کارت ب بیمارستان نکشه،

کدوم مرکز پانکچر کردی؟

سلام عزیز دلم تسلیت میگم خدا بیامرزه 

انشاالله که روحشون قرین آرامش باشه 

عزیزم گریه تو بکن بخودت فشار نیار انشاالله که خدا صبر بده به مادرتون و خونواده🫂🫂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آها مبارک عزیزم بسلامتی بچسبن بهت دوقلوهای سالم وصالح بشن برات 

ممنونم عزیزم

انشالله شما هم بارداری و زایمان خیلی خوبی داشته باشی گلم  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

الهیییی عزیزم. تسلیت میگم. ان شاالله شاد باشه روح مامان بزرگت. منم سه سال پیش مامان بزرگمو با کرونا از دست دادم. الهی خدا صبر بده ب دل شما و مامانت.

کار خوبی کردی نرفتی. آزمایش بده مطمئن بشی از نتیجه . ان شاالله که خیره عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

تسلیت میگم عزیزم انشالله غم آخرتون باشه و خدا بهتون صبر بده 🙏😔

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️