2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
شما سوال منو میتونین جواب بدین

فاطمه جون منم تا حالا هیسترو انجام‌ ندادم ،دکتر گفت هیسترو لازمی اما هنوز انجام ندادم ولی می‌دونم که با دوربین داخل رحم رو بررسی میکنن تا رحم رو پاکسازی کنند اگه خدایی نداشته پولیپ چیزی داشتی بردارن ،ربطی به عفونت نداره اگه هم عفونت داشته باشی به قول خودشون بعدش آنتی بیوتیک میدن‌ نگران نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جون منم تا حالا هیسترو انجام‌ ندادم ،دکتر گفت هیسترو لازمی اما هنوز انجام ندادم ولی می‌دونم که ...

ممنون عزیز دلم 💋💋💋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا بدبخت شدم

الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه

من چون شنیدم دیگه نزاشتم شوهرم جایی برع 

مجبورش کردم جلوی من زنگ بزنه

مامانبزرگم فوت کرد 😭😭 ۵۵ سالشم نمیشد

دیگه هی شوهرم میگفت استرس خوب نیست برات گفتم ولم کن بابا بیبی چک زدم منفیه چی میگی تو

الان من چیکار کنم؟؟

شوهرم گفت فعلا تو نیا 

الان خونه تنهام ، مامانم تک دختره بچه ی بزرگ خانوادس

خواهش میکنم برای آرامش مامانم دعا کنید و برای آرامش روح مادربزرگم

الهی من بمیرم که تو این روز تنهاس😭😭😭

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به سلامتی انتقال دادین ؟ انشاالله که مامان شدین 🥰🥰

سلام رادیس جان خوبی؟ فدای تو ممنونم 🙏🌺

آره دیگه منم یه سه روزه دو تا بلاست انتقال دادم در دومرحله. دیگه توکل به خدا. یدونه هم باز برام فریز کردن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

عزیزم تسلیت می گم 🥺 خیلی سخته، ببین هر طور خودت احساس بهتری داری همون کار رو بکن. جنین اگر بخواد بمونه به این چیزها نیست بنظرم. باز خودت هر جور صلاحت رو می دونی انجام بده.

سرو ساعی نمیخواست بری دکتر عزیزم منم از بعداز انتقالع تا فرداش لک داشتم فهمیدم از واژنه چون لحظه ی ک ...

فدای تو، بخاطر انتقال دومم رفتم عزیزم. دو مرحله ای بود.

دیگه به دکتر که گفتم قبل انتقال چک کرد باز خودش. خودم فکر کردم شیاف رو زیاد می کنه که نکرد. گفت بخاطر نوع سیکلت همون یدونه زیادم هست 🙄 ولی من تصمیم گرفتم اگر باز لک دیدم یدونه اضافه کنم.

سرو ساعی نمیخواست بری دکتر عزیزم منم از بعداز انتقالع تا فرداش لک داشتم فهمیدم از واژنه چون لحظه ی ک ...

بعد مال من حالت لخته ای داشت آخه. نمی دونم دیگه . سه انتقال قبلیم همچین مدلی نبودم اصلا.

دخترا بدبخت شدم الان مامانم زنگ زد به سعید گفت برو یه جا که فاطمه نباشه من چون شنیدم دیگه نزاشتم ش ...

عزیزم تسلیت میگم خدا صبرت بده خدا ب دل مادرت هم ارامش بده متاسفم جاش بهشت باشه😔😔🥺🥺

ووی من دنبال بهونه ام هر چی قرص و دارو رو قطع کنم. نگرانی نداری دیگه، چیزی به زایمان نمونده ماشاالله ...

مرسی عزیزدلم، دوست دارم که با برنامه ریزی برم برای زایمان، روز و نوبتی که بهم دادن 😁 اینطوری میترسم مثلا خونریزی داشته باشم و بدون برنامه ریزی بشه 🤪

نی نی ت دختره 😍😍منم از بو شوهرم بدم میومد خاهرشوهرم بهم میگفت بچت دختره چون اتفاقا خاهر شوهرمم از ...

واقعا خیلیییییییی خدارا شکر میکنم سالم باشه ودختر چون شوهرم دختر دوست داره

تا کی بودی عزیزم

ایا رو رابطه ومحبت بینتون تاثیر نداشت.شوهرت ازت سرد نشد ؟

خیلی  خیلی سوالا یکه نمیتونم به زبون بیارم 🥹