2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
چه خوب منم استرس کارمودارم مرخصی طلب دارم ولی بهانه ندارم کارتون نشستنی هست؟ من فقط مشکلم پله ها ...

بله پشت میز می‌شینم و خیلی هم به کمرم فشار میاد ولی چاره نیست البته آسانسور هست دیگه یکی یکی و آروم برو پله هارومن اگه آسانسور شلوغ باشه مجبور بشم از پله برم گوشیمو میگیرم دستم یعنی غرق پیام موندنم و آروم آروم یکی یکی میرم بالا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان کسی  گروه خوب تو اپلیکشنی مثل تلگرام و اینا نداره به من معرفی کنه . اول راه هستیم و سوال زیاد دارم ممنون میشم بهم بگید خیلی لازم دارم اینجا سخته پیدا کردن کسایی که مثل من هستن 

مامان آترین شروع شد تا ۱۲ هفتگی🥴 امیدوارم ازین بد ویارا نباشی که ۹ماه اذیت بشی

قربونت برم بهار جان اکثرا میگن تا 12هفته درست میشه

ولی جاری کوچیکه تا لحظه ی زایمان استفراغ کرد بردیمش رو تخت زایمان 😀

انشاالله که جز بدا نباشم

همش میگم خدایا شکرت.فکر نکنی ناله یا ناشکری میکنم

وقتی معدم خالی خوبم جز ضعف گشنگی مشکلی ندارم ولی اما از اینکه ی دونه میوه یا ی تیکه هندون یا غذا بخورم

حتی شیر که آب

بازم بردم تا لبه ترکیدن 

فاطمه قشنگم امیدوارم خدا سوپرایزت کنه حتی اینبارم نشد سنی نداری.نگو ربطی به سن نداره که میدونم لعنت ...

🫀🙂

خدا حافظ شما و نینی (ها) باشه عزیزم 😘

نه دیگه اونجوریام امید ندارم که😄😅

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اصلا اصلا منفي فكر نكن مگه تو چند سالته عزيزم؟؟؟؟ من دوبرابر تو سن دارم ٤٠ سالمه اگرم زبونم لال من ...

😘😘😘

شما خیلی استرسی هستیا مامان محمد جان

خوب نیست برای شما و نینی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله كه خدا بهت انرژي بده چله ات را تمام كني تروخدا براي منم دعا كن، جنينم مشكل دار نشه خدايي نك ...

دست خدا وقدرت خدا از هر ویروس و بلای بالاتره عزیزم

خدا بهت داده وحافظش مطمئن باش 

چشم اگه لایق باشم ♥️

قربونت برم بهار جان اکثرا میگن تا 12هفته درست میشه ولی جاری کوچیکه تا لحظه ی زایمان استفراغ کرد برد ...

میفهمم. منم یه مدل دیگه اش رو گذروندم. من بوی هر غذایی حالم رو بد میکرد و قیافه و بوی برنج🥴

خونه هم همش یه بویی میداد که حس میکردم اون بو جونم رو میگیره. بی حالم میکرد و میفتادم یه گوشه.

میدیدم همه با چه لذتی غذا میخورن خیلی دلم میخواست ولی خودم که میخواستم بخورم نمیتونستم اصلا.

حدودا ۳-۴ کیلو کم کردم تا هفته ۱۲ تا دوباره ذره ذره به غذا افتادم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
🫀🙂 خدا حافظ شما و نینی (ها) باشه عزیزم 😘 نه دیگه اونجوریام امید ندارم که😄😅

آفرین عزیزم تسلیم نشو 

ولی فعلآ به خوشیای خودت فکر کن بچه میاد پول خونه ثروت میاد ولی این دوران بر نمیکرده 

وقتی یکی میگفت هی جوانی کجای کاش بر میگشتی.میگفتم حالا جوانی چه غلطی میکنه

حالا میدونم که حتی غصه شم قشنگه.چه برسه به خوشیاش

از زندگیت لذت ببر عشقم 

العي من قربون جوجه ات بشم انشالله همه چي عالي باشه مرسي ازت من يك روز درميان گوشت قرمز و مرغ مي ...

مامان محمدجان من آزمایشت رو اون روز دیدم مقدارش خیلی کم از دز نرمال بالاتر بود. احتمال خطای آزمایشگاه هم زیاده

میفهمم. منم یه مدل دیگه اش رو گذروندم. من بوی هر غذایی حالم رو بد میکرد و قیافه و بوی برنج🥴 خونه ه ...

من فقط از بو شوهرم بدم میاد.مخصوصا وارد خونه میشه چیزی نمیگم ولی وقتی میاد روتخت خودم میکشم عقب متوجه شده.

گفت برم کف بخوابم گفتم نه ولی احتمالا تا دوسه روز دیگه باید جدا بخوابه نزدیک من نشه

الهی شکر که گذشت عزیز دلم.الهی فسقلیات سر زمان خودشون با وزن خوب بیاد بغلت که یادت بره تمام سختیا 

من فقط از بو شوهرم بدم میاد.مخصوصا وارد خونه میشه چیزی نمیگم ولی وقتی میاد روتخت خودم میکشم عقب متوج ...

آخی، طفلکی.

آره شنیدم بعضیا به شوهرشون ویار پیدا میکنن. واقعا برای هر دو طرف سخته🥴