2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
عزیزم ان شاالله که مامان شده باشی  بی بی چک خطا داره هم دوره انتقال اولم من بی بی چکش منفی شده ...

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

هرچی خیره 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی؟ من فکر میکردم با روشای مصنوعی قطعیه 🤕 دوره بارداریش اگه زیاد سخت نباشه بعد از به دنیا اومدنشون ...

نه بابا، اگر طبیعی باردار میشی خودت رو گرفتار این پروسه نکن. طول بارداریشم اذیت داره، باید ۹ ماه آمپول شکمی آنوکسا رو بزنی. من الان دور نافم کبوده🥴

همسرم از الان میگه اینا به دنیا اومدن بریم برای بچه های سوم و چهارم. گفتم هر وقت مشکل شما رفع شد طبیعی در خدمتم در غیر این صورت هییییچ وقت دیگه سمت پانکچر و انتقال و .... نمیرم😐

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ایشالا سالم بغل بگیریش عزیزم 😘😘

عزیزم اگه مشکلی نداری بنظرم تو این راه ها نرو

یه سری قرص ها هست که مثلا در ماه دوتا یا ۳تا تخمک تولید میشه باهاشون

میتونی اونو مصرف کنی بعد اقدام کنی

من زیاد اطلاع ندارم راجبش

ولی خب هستش چنین چیزی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله ک فردا میری ازمایش میبینی مثبته برات صلوات میفرستم مثبت شه ازمایشت گلم برا خدا کار نشد نداره

ممنون مهربونم 🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان محمد من هرچه مبخورم همینه بنظرت مرغ نفخ داره نون پنیر نفخ داره اونم یزره پنیر نمیدونم خواهری ...

مامان آترین شروع شد تا ۱۲ هفتگی🥴 امیدوارم ازین بد ویارا نباشی که ۹ماه اذیت بشی

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزيزم داروهاتو ادامه بده شايد ١٦ روز انتقالت مثبت بشي همه كه ١٤ ام مثبت نميشن

دیگه اگه فردا منفی باشه ۱۶ آزمایش نمیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستي آترين جان شما الان كه هفته ٦ هستي هنوزم رعايت ميكني و خم و راست نميشي؟

چرا عزیزم ولی کم

چون شوهرم نمیزاره خیلی کاری کنم

وقتی نیست در حد ظرفی باشه بشورم یا لباسی از رو زمین بردارم

از یخچال چیزی در بیارم

سه روزه که حالم بده هیچکاری نکردم به زور تا سوره ها و ذکرام

چله م میخونم

دیشب سوره محمد نتونستم بخونم 🥹

یادم افتاد یکی از دوستان همینجا گفت چراچله ی سنگین برداشتی ویارت شروع میشه میخوای چکار کنی ؟

دیشب به حرفش رسیدم.

انشاالله خدا کمکم کنه روسیاه نشم 

سینه مرغ هم پروتئین خوبی داره، خرما رو روزی ۲ تا ۳ تا بیشتر نخور، چون خیلی قندش بالاس، تا انشااله او ...

العي من قربون جوجه ات بشم انشالله همه چي عالي باشه

مرسي ازت

من يك روز درميان گوشت قرمز و مرغ ميخورم

هر روز خرما

تخم مرغ گاهي

پس آب پز ميكنم خالي ميخورم

عزيزم من فقط از بتا فهميدم كه باردارم

اصلا علايم ندارم اصلا

خدا كنه cmv هم روي جنينم تاثير بد نزاره

برام دعا كن عزيزم

چرا عزیزم ولی کم چون شوهرم نمیزاره خیلی کاری کنم وقتی نیست در حد ظرفی باشه بشورم یا لباسی از رو زم ...

انشالله كه خدا بهت انرژي بده چله ات را تمام كني

تروخدا براي منم دعا كن، جنينم مشكل دار نشه خدايي نكرده

مرسی قشنگم من هنوزم درد نقطه ای رحم رو دارم 🥲 میخواستم امروز شیاف نزارم دلم نیومد گفتم این یه روز ...

فاطمه قشنگم امیدوارم خدا سوپرایزت کنه حتی اینبارم نشد سنی نداری.نگو ربطی به سن نداره که میدونم لعنت به انتظار که چه یکسال چه 15سال چه زنه 24سالع چه 47ساله همش سخته خیلیم سخته.الهی خدا ماه بعد طبیعی هدیه ش بزاره تو دلت 

ولی امید زیادی نداشته باش به آزمایش که حالت بد شه

این منیکه شاید 10بار به امید اینکه بی‌بی چک اشتباه باشه هی با آزمایش منی خورد شد بهت میگم.

خیلی دردا کشیدم عزیز دلم

خدا راشکر که سنت این فرصت بهت میده که دوباره سر پا شی و دوباره شروع کنی اینبا با تجربه ی بیشتر 

سلام عزیزم ممنونم امروز پزشک معاینه کرد گفت ضخامتم خوبه و لک احتمالا بخاطر نوع وسیله ای بوده که ب ...

سرو ساعی نمیخواست بری دکتر عزیزم منم از بعداز انتقالع تا فرداش لک داشتم فهمیدم از واژنه چون لحظه ی که اون انبرک گذاشت فهمیدم بریده شدم.اما لک من انکاری به بتادین شبیه بود 

دیگه اگه فردا منفی باشه ۱۶ آزمایش نمیدم

اصلا اصلا منفي فكر نكن

مگه تو چند سالته عزيزم؟؟؟؟ من دوبرابر تو سن دارم ٤٠ سالمه

اگرم زبونم لال منفي شدي

يك سال به خودت استراحت بده برو باشگاه به خودت و شوهرت برس، دوباره اقدام كن

منم خيلي سختي كشيدم

درسته مثبت شدم

اما بازم نگرانم

اين ويروس لعنتي فكرمو درگير كرده

اميدوارم بهترينها برات رفم بخوره عزيزم

هيچوقت نا اميد نشو

خدا بنده هاشو فراموش نميكنه