2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048238 بازدید | 684647 پست
سلام خوبی عزیزم وای از منم معدم درد میگیره شبا دیگه کل شکمم اندازه 5یا6ماهه بالا میاد سفت میشه نفخ د ...

سلام نگار جان خوبی جوجه های خاله خوبن 

وای خدای من عین من

معده میشه عین سنگ.گشنگی ضعف میرم اما میترسم

از صبح خوب بودم الآن ی لیوان شیر خوردم 5دقیقه نشده دارم میترکم

نگار دکتر نرفتی ؟

الان که بیارم بالا 🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم ممنون تو خوبی؟ شاید غذای نفاخ خوردی اینجوری شدی نه عزیزم خداروشکر من خوبم فقط هر از گا ...

الهی شکر

الهی تا آخرش نداشته باشی

نه خواهر همه چیز امتحان کردم.بیشتریا انگاری مایعات بدتره

ولی نون پنیر هم خوردم داغونم کرد

مرغ بدون برنج هم خوردم همینه

دارم میمیرم 

وااای آترین جون از معده و ریفلاکس نگو که منو داره دیونه میکنه منم معدم ورم کرده ریفلاکس هم دارم دکتر ...

وای عزیزم برای توکه خیلی سخت میشه خواهرم 

خدا کنه خوب بشی با قرص

برم سرچ بزنم ببینم میشه هفته ی پایین خورد

فاموتیدین که جواب نمیده 

سلام نگار جان خوبی جوجه های خاله خوبن  وای خدای من عین من معده میشه عین سنگ.گشنگی ضعف میرم ام ...

مامان خانوم تازه اولشه 😆 منم خیلی حالت تهوع داشتم، قرص دمیترون دکتر مینویسه براتون، اول صبح بخورین خیلی تاثیر داره، من از هفته ۸ تا ۱۲ خیلی بد بودم ولی خبر خوب اینکه دیگه هفته ۱۲ به اوجش میرسه و معمولا برای ۹۰ درصد خانوم ها کلا تهوع میره، 

😍😍 ان شاالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم   معده درد فک کنم طبیعی من خیلی در مورد حالت های ...

قربونت عزیزم

خیلی خیلیییییییی این دردش سخته

کاش میاوردم بالا معدم خالی کوچولو بشه

نفسم تنگ میشه

کاش نخورده بودم 

مامان خانوم تازه اولشه 😆 منم خیلی حالت تهوع داشتم، قرص دمیترون دکتر مینویسه براتون، اول صبح بخورین ...

فدات بشم عزیرم

کاش فقط‌ این ورم معده نبود.دیمترون هم یوبستم میترسم بدتر بشم.دوست دیگه ی عم بهم گفت تا انتی از بین میره

تیتر عدده ولی بتای خالی فقط جواب مثبت منفی رو میگه تیتر بده بهتره

پس افتاد واسه فردا

امروزم بیبی زدم بدون خط بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ازمایش بارداری دو تا یکی فقط مثبت منفی نشون میده  یکیش هم تیتر بتا عدد دقیق تر  مرکز من ...

ممنون گلم 🍓🐼

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم جنین شما گریدش چی بود بلاست بود درسته؟ استراحتت چه جوری بود من گاهی بلند میشم راه میرم کمتر خ ...

پروانه جون من تو انتقالای قبلیم ، تو مرکز که بودیم، یه نیم ساعتی می گفتن دراز بکشین و بعد پاشین، بعدش هم می گفتن تا سه روز استراحت نسبی، 

ولی مام که رفتم بعد انتقال چنان هولم کردن که پاشو پاشو خودتو بپوشون مرد داره میاد 😆 منم همون موقع انتقال داده بودم و رفتم نشستم رو تخت، مثانه ام هم خیلی پر بود رفتم دستشویی، بعدش هم که اصلا استراحت نداشتم، زندگی معمولی داشتم، غذا درست میکردم و کارهای خونه حالا به جز کارهای سنگین و انجام می دادم، 

استراحت مهم نیس، میگن اتفاقا خونرسانی به رحم انجام بشه، 

انشااله که خبر مثبت شدنتو بهمون بدی 😘

فدات بشم عزیرم کاش فقط‌ این ورم معده نبود.دیمترون هم یوبستم میترسم بدتر بشم.دوست دیگه ی عم بهم گفت ...

عزیرین 😘 

برای یبوست میوه های فیبردار استفاده کنین، کرفس هم خیلی خوبه، سبزیجات تازه، 

کلاس مراقبت بارداری که رفته بودم ماما می گفت، حتما اگه رفلاکس دارین به پزشک بگین و دارو استفاده کنین که خدایی نکرده بعد از زایمان نخواین برین دنبال آندوسکوپی و ....

من برای اسید معده بهم شربت داد دکتر، دیگه اوضاع که خیلی بد میشد یه قاشق میخوردم

دمیترون یبوست میاره؟