2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امشب دو تا تکه ببخشید ترشح غلیظ قهوه ای تیره دیدم. انتقالهای قبلیم اینجوری نبود اگر لکه بینی هم دیدم اصلا غلیظ نبود. همه ش حس می کنم جنین بود که دفع شد. 🥴

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
پردنیزولون رو نباید شب بخوری بیخوابی و بدخوابی میاره  بهتره صبح بعد از صبحانه بخوری  اسپ ...

آهان مرسی که گفتی 🙏

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
کاش به جای ال دی روکین یا یاسمین بخری خیلی بهتره،منم ال دی نمیسازه اینا بهتره برام اصلا اذیت نمیشم

چون شیمیایی استفاده میکنیم میترسم همراهشون گیاهی هم استفاده کنم ،حالا اون گیاهیایی که قبلا استفاده کردم و واکنش بدنمو‌ می‌دونم هیچ ولی تا حالا یاسمین و روکین استفاده نکردم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😘😘😘😘 الان یه تاپیک خوندم حالو هوامو تغییر داد دختره چند بار ای وی اف کرده بود منفی .. بعد رفت ...

هرشخصی لیاقت اینو نداره که بخواد همچین کار بزرگیو انجام بده من برای همچین کسایی احترام خاصی قائلم تو که اینقد دوست داری انشاءلله که خدا خودش راه و روششو بهت نشون بده 

تو شروع کن به پرس و جو کردن و بقیشو بسپار به نشونه هایی که از طرف خدا بهت داده میشه 

راستی اینم بگم که هر کسی این کارو انجام بده خودش صاحب فرزند میشه خدا در برابر همچین موهبتی نه نمیگه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

@مهتاب۴۴۴    

عزیزم امشب به پاس تشکر ازتون که ۴۰ شب نماز استغاثه خوندین برامون و شبهای قبل کلی دعاها و ختم های دیگه، سحر آخرم تو حرم حضرت معصومه س نماز استغاثه به امام زمان عج رو به نیت شما و ان شاالله حاجت روایی تون خوندم❤️

الهی که خیر کثیر دنیا و آخرت نصیب زندگی تون بشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خراش درد داشت؟

نه عزیزم دردش کم بودو قابل تحمل البته قبلش باید شیاف دیکلوفناک بذاری

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
هرشخصی لیاقت اینو نداره که بخواد همچین کار بزرگیو انجام بده من برای همچین کسایی احترام خاصی قائلم تو ...

من كسيو ميشناسم كه بعد ١٧ سال ناباروري ميره نوزاد دختر از بهزيستي ميگيره

بعد از سه ماه طبيعي خانومه باردار ميشه و پسر،

يعني تفاوت سني بچه خودش و اون بچه اي كه قبول كرده يكسال شد، اينجاست كه قدرت خدا را ميبينيم🙏🏻