2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست

بچه ها آسپربن و پردونیزولون و آنوکسا رو معمولا چطوری مصرف می کنید؟

من صبح آسپرین می خورم

عصر آنوکسا 

شب پردونیزولون

امگا سه و اسید فولیک هم لا به لایش

می خوام بدونم ترتیب خاصی که نداره؟

آخه یکم کف پاهام داغ شده امروز فکر کنم یه چیزی کم و زیاد شده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام پری عزیز خوبی میگم شما دی اف آی همسرت چند بود؟دکتر اطرج چه دارویی داد؟

سلام عزیزم دی اف ای شوهر من مشکلی نداشت اما تحرک آ نداشت مورفو هم همه جا دو بود عددش . قرص فرتیل اید مردانه تجویز کرد دکتر اطرج مجدد آز داد تا ده درصد تحرک آ پیدا کرد بی هم همون تعداد قبل بود تحرکش مورفو از دو شد سه.درکل همسرم با ویتامین اسپرم خوبی داره مشکل بچه دار نشدن ما از تخمک هس یا هرچیزی که مربوط به من باشه. البته شوهرم بدون دارو ضعیفه چون برای اقدام طبیعی مورفو دو و تحرک ضعیف هم مشکله که دلیلش واریکوسل شوهرمه ده سال پیش عمل کرد دکتر مردان گفت لازم نیس مجدد عمل کنه چون الان گریدش یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی هیچ وقت به بن بست نمیرسه کافیه چشم باز کنیم و راه های باز زیادیو جلو روی خودمون ببینیم خدا که ...

😘😘😘😘

الان یه تاپیک خوندم حالو هوامو تغییر داد

دختره چند بار ای وی اف کرده بود منفی ..

بعد رفت بهزیستی گفته بود بعد ۷ سال بهت تعلق می‌گیره

بعدش

تو بیمارستان سپرده بود گفت من نوزاد میخوام..

خلاصه بعد مدت کوتاهی بهش نوزاد دادن ...

کاش میشد منم اینجوری میکردم😍

حیف جایی رو نمیشناسم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ببین اثر سرم معمولا سه تا چهار هفته توی بدن میمونه  دو سه روز قبل انتقال باید بزنی و به محض ای ...

من‌مشکل ایمنی تو آزمایشاتم پیدت نشد تا حالا افت بتا یا سقط هم نداشتم که بترسم اثر سرم بره و سقط کنم خواستم تهیه کنم که تیری تو تاریکی زده باشم الانم تو یخچال گذاشتم ۴تاش رو اما گفتن یک هفته قبل بزنم تعجب میکنم اینجا میگن دو روز قبل یعنی ایرادی نداره ؟

الان باز شد 😍😍😍😍😍😍😍 مثبته خداروشکر مبارکت باشه عزیزم

برای من باز نمیشه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها آسپربن و پردونیزولون و آنوکسا رو معمولا چطوری مصرف می کنید؟  من صبح آسپرین می خورم &nb ...

منکه از اول بدنم داغ حرارت داره من انوکسا شب میزنم آسپرین ظهر اون دارو دیگه رو ندارم 

منکه از اول بدنم داغ حرارت داره من انوکسا شب میزنم آسپرین ظهر اون دارو دیگه رو ندارم 

ممنون عزیزم

بچه ها این عکس بیبی منه بنظرتون مثبته؟ روز دهمم و ادرار الانه صب نیست 

عزیزم برای من باز نشد،ولی اگه هاله رو همون موقع امداخت که خیلیییییی مبارکه😍😍😍😍

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
بچه ها آسپربن و پردونیزولون و آنوکسا رو معمولا چطوری مصرف می کنید؟  من صبح آسپرین می خورم &nb ...

ببین دکتر به من گفت پردنیزولون رو بعد صبحونه بخورم،ولی آنوکسان رو دوازده ظهر میزنم آسپرینم نیم ساعت قبلش میخورم،یعنی آنوکسان رو باید شب زد؟؟؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
ببین دکتر به من گفت پردنیزولون رو بعد صبحونه بخورم،ولی آنوکسان رو دوازده ظهر میزنم آسپرینم نیم ساعت ...

نه آنوکسارو من پیرو انتقالهای قبلبم عصر میزنم. حالا ایندفعه چون روز اول هشت شب زدم باز همون سرساعتش دارم میزنم وگرنه دیدم صبح هم می زدند بچه ها

نه آنوکسارو من پیرو انتقالهای قبلبم عصر میزنم. حالا ایندفعه چون روز اول هشت شب زدم باز همون سرساعتش ...

آها مرسی عزیزم