2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست
میدونی اصلا نمیخوام باور کنم تا ازمایش بدم اصلا. من همیشه عادت دارم به بیبی چک یه خطی 

عزیزم خیلی مبارکه. امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی و نی نی رو به خوشی و سلامتی بغلت بگیری

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هفته شش نهایت بشه ضربان قلب رو تو سونو دید صدای قلب دو سه هفته بعده

عزیزم جنین شما گریدش چی بود بلاست بود درسته؟ استراحتت چه جوری بود

من گاهی بلند میشم راه میرم کمتر خمو راست میشم ولی واقعا همیشه دراز کش نیستم نمیدونم خوبه یانه

۵۶دیگه خیلی بالاست یادتون هست موقع تشکیل جنین چند بود؟قبلشم لطفا بگید من دوبار انتقال منفی داشتم و ...

والا برای همسرم یادم نیست چند بود ولی یادمه موقع پانکچر من تو رنج نرمال ازمایشگاه بود کیسه یخ هرشب روی بیضه بزاره همسر من سه ماه لتروزول خورد نزدیک پانکچر هم براش سینال اف شروع کرد

عزیزم جنین شما گریدش چی بود بلاست بود درسته؟ استراحتت چه جوری بود من گاهی بلند میشم راه میرم کمتر خ ...

پروانه‌جان گرید آ پنج روزه بود تو کارت جنین هچینگ هم نوشته بود از دکتر پرسیدم گفت یعنی جنین درحال باز کردن پوسته خودشه دیگه نمی‌دونم مرکز هچینگ کرده بود یا نه

من دو روز اول خیلی مراعات کردم و همش خوابیده بودم بعدش سرکار میرفتم دیگه ولی خم و راست اصلا نمی‌شدم چیز سنگین حتی قابلمه ماهیتابه هم بلند نمی‌کردم ولی خب غذا درست می‌کردم مهمونی رفتم مدرسه بچه ها رفتم....

سحر جان یه سوال دیگه  ببخشید  من سرما خوردم رفتم دکتر عمومی بهم ازیترومایسین داده دو دلم ...

ازیترو‌ اشکال نداره من از روز پی ار پی شروع کرد برام 

ازیترو حتی توی حاملگی هم میدن الان کن سرکلاژ کردم یک هفته ازیترو خوردم اتفاقا حتما مصرف کن عفونت نداشته باشی

سلام خانومایی که سراغمو گرفتین ممنون از همگی 

من از همون روز که بی بی چک منفی شد حالم خیلی بده 

اصلا حس نوشتن پیام نداشتم 

ببخشید جوابتونو ندادم 

امروز که روز ۱۴مرحله ی اول بود و روز۱۲مرحله ی دوم بازم بی بی چک منفی شد ودیگه مطمئنم که نشده😔😔

برای آرامش دل منم دعا کنین،حالم خیلی بده😔

به زودی منم مامان میشم😍
حورا جان ختم دیشب به نیت شما بود.انشاالله به زودی دامنت سبز بشه 

سلام عزیز دلم،اولا نذرت قبول انشااله نه ماهِ قشنگ و راحتی رو سپری کنی،دوما ازت ممنونم که منو لایق دعاهات دونستی،انشااله برکتش تو زندگیت برگرده دوست گلم

دعاهای شما دوستان آرامش رو به دلمون سرازیر میکنه

نه این قطع کردنش مشکلی نداره اگه منفی شدی یکباره میتونی قطع کنی

مال من رو یه دفعه قطع نکرد. گفت تا ۳روز یه روز در میون بخور بعد قطع کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....