2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
به سلامتی ان شاءالله بچسبن به دلتون و۹ماه دیگه بغلتون باشن فکرکنم به خاطر وسیله ای هست که موقع انت ...

مرسی فدات عزیزم انشالله دامن همه چشم انتظارها سبز بشه🙏😍

نه چیزی بهم نگفتن و خودم هم انقدر حالم بد بود که هیچی نپرسیدم ازشون 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر جان یه سوال دیگه  ببخشید  من سرما خوردم رفتم دکتر عمومی بهم ازیترومایسین داده دو دلم ...

عزیزم من دیروز انتقال دادم و ازیترمایسین هم تو داروهامه 

بعد از پی ارپی و خراش هم ازیترمایسین داشتم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره عزیزم طبیعیه نگران نباش 

ممنونم عزیزم😍 

امضای خدا پای همه ی آرزوهات🙏

خيلي بده كه☹️ مثل قبل انتقالمم

بابا کیفش رو ببر. من از یه هفته بعد آزمایش ویارم شروع شد تا آخر ۳ماهگی. واقعا اذیت کننده است

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بهاره جان جای مطمئن برای خرید ژل رویال سراغ داری؟ منم میخوام بخورم تا قبل از پانکچر

من از زهرا عباسی خریدم. ترکیب شده با عسل رو برام پست کرد. میشناسمش ازش خیالم راحته. 

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....