2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048350 بازدید | 684651 پست

سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم و امروز یه کم ترشح داشتم و دستمال که کشیدم قهوه ای شد طبیعیه یا نه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به من گفتن یک هفته قبل انتقال سرم بزنم اینجا میبینم گفتن دو روز یا هم بعد انتقال؟

ببین اثر سرم معمولا سه تا چهار هفته توی بدن میمونه 

دو سه روز قبل انتقال باید بزنی و به محض اینکه مثبت شدی میزنی و بعدش هم هر چهار هفته یکبار 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم و امروز یه کم ترشح داشتم و دستمال که کشیدم قهوه ای شد طبیعیه یا نه ...

اره عزیزم طبیعیه نگران نباش 

سلام پری عزیز خوبی میگم شما دی اف آی همسرت چند بود؟دکتر اطرج چه دارویی داد؟

دی اف ای بالا 

دوتا چیز خیلی واسش خوبه یکی تخلیه کردن اسپرم زود به زود یکی کیسه اب سرد گذاشتن رو بیضه ها

سلام دوستان من دیروز انتقال داشتم و امروز یه کم ترشح داشتم و دستمال که کشیدم قهوه ای شد طبیعیه یا نه ...

به سلامتی

ان شاءالله بچسبن به دلتون و۹ماه دیگه بغلتون باشن

فکرکنم به خاطر وسیله ای هست که موقع انتقال استفاده میکنن

براشماهم موقع پری عمق رحمو اندازه گرفتن؟

خدایابه امیدخودت🌺
روز چهارم تنها تست زدید  قبلش نزدیدد؟

علائمی ندارم عزیزم،فقط بعضی اوقات زیر دلم تیر میکشه اونم خیلی کم،نخواستم زودتر تست بزنم که ناامید بشم روز چهارده زدم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
یکی به من میگه آی وی اف با مبکرو اینجکشن چه فرقی میکنه؟

آی وی اف اسپرم و تخمک رو تو یه ظرف باهم میذارن تا خودشون بهم برسن و جنین تشکیل بشه

توی میکرواسپرم با کفیت تررو خودشون میگیرن و به تخمک تزریق میکنن

میکرو بدای کسانی هست که اسپرم مشکل داره مثلا کم تحرک هست

فاطمه جان این سری هم خودت هم همسرت ژل رویال مصرف کنید. خیلی رو کیفیت تاثیر داره. فقط از جای مطمئن ته ...

بهاره جان جای مطمئن برای خرید ژل رویال سراغ داری؟ منم میخوام بخورم تا قبل از پانکچر

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن