2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
كي سونو قلب داري؟

گفته ۲۱ همین ماه برم ولی خودم که حساب میکنم از روز انتقال ۲۱ تازه میشه یک ماه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خيلي بده كه☹️ مثل قبل انتقالمم

نه وقتی درد نداری میگن جاش محکم آخه بدنا هم فرق داره هر کسی یه چیزی میگه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
انشاالله دوقلوهات بغل میگیری عزیزم 🤲🤲🤲🤲

ایشالله هممون سال دیگه این موقع نی نیامون صحیح و سلامت تو بغلمون شیر بخورن😍😍

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
خب خوبه یا بد 

خوبه عزیزم

اصلأ چیزی نباید میدید

اینکه مشکوک دیده که خیلی خوبه

دوست من روز 25انتقال رفته تازه کیسه وکیسه زرده دیده

قطب جنین ندیده

اون سونوگرافی بیرون که دکتر رادیولوژیست داره نه دکتر زنان 

بچه ها جون میگم من بی بی چک زدم مثبت شد😍چهارشنبه وقت دکتر دارم،به نظرتون هم فردا برم آزمایش هم چهار ...

ای خدا عزیزم هزار مبارکه 😘😘😘خداروشکر، برا منم دعا کن مثبت بشم 

عشق منی که😍♥️ ممنون عزیز دلم  ناراحت نیستم چون خدارو اخیرا جور دیگه ای شناختم حتما یه حکمتی ...

عزیزم دورت بگردم هر مرحله ای نگرانی های خودشو داره توکلم فقط به خداست ممنونم بابت دعاهاتون😘😘

هیچ کار خدا بی حکمت نیست خیلی جاها بوده که بهم تلنگر میزده من دیونه نمیفهمیدم

الان خیلی به نشونه های خدا ایمان دارم

زود نيست ٢٠ ام؟؟؟؟ ميشه ٦ هفته

مامان محمد جان دوستی با من جنین انتقال داد اون 7صبح من 10صبح و تو ی روز رفتیم آزمایش ماشاالله با بتای 2009یزره علامت نداشت.نه درد نه سینه درد نه کمر درد

همش نگران بود تو اطاق انتظار دکتر از رو مبل بلند شد که من دراز بکشم.ولی اونم مثل تو نگران بود میگفت نکنه اصلأ باردار نباشم

عزیزم بدنا فرق داره 

شيوا جان خدا از دهنت بشنوه مرسي عزيزم نميدونم واقعا نميدونم چه خبره چي در انتظارمه

ما که تا اینجاشو با کلی سختی اومدیم از این به بعدشو هم توکل میکنیمو میسپاریم به خدا