2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048412 بازدید | 684655 پست
مرسي عزيزم راستي عزيزم داروهاتو قطع نكنيا روز ١٦ ام حتما برو تست بده من منتظر جواب مثبتت هستم

شیاف و آمپول رو که میزنم 

ولی برای قرص ها کاهل شدم  🥲

فردا اگه باز باشه میرم آزمایش میدم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم میگم من بی بی چک زدم مثبت شد😍چهارشنبه وقت دکتر دارم،به نظرتون هم فردا برم آزمایش هم چهارشنبه؟ ...

عزیزم مبارک عکس بیبی چک بده

الهی بارداری سالم داشته باشی

همون 15یا 16بده اگه بتا بالا بود که هست نیاز به تکرار نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارک عکس بیبی چک بده الهی بارداری سالم داشته باشی همون 15یا 16بده اگه بتا بالا بود که هست ن ...

ایشالله دعا کن،این دفعه دیگه رشد کنه و سقط نشه😢از بس هی بی بی چکام مثبت شده و خود به خود افتاده همسرم میگه تا صدای قلبشو نشنوم باور نمیکنم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
مرسي عزيزم شما خوبي؟ شما در چه خالي؟ من همچنان علايم ندارم

خداروشکر خوبم الان یه چند وقت همش دارم استراحت میکنم دردام خیلی کمتر شدن اصلا حسشون نمیکنم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ایشالله دعا کن،این دفعه دیگه رشد کنه و سقط نشه😢از بس هی بی بی چکام مثبت شده و خود به خود افتاده همس ...

عزيزدلم انشالله صداي قلبشو ميشنوي عزيزم

منم مثل شما، خدا كنه ٢٠ ام صداي قلبشو بشنوم، خدايا كمكمون كن

درد ؟ درد ندارم؟ كلا مثل قبلم

خداروشکر خیلی هم عالی 🤲🤲😍😍

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزيزدلم انشالله صداي قلبشو ميشنوي عزيزم منم مثل شما، خدا كنه ٢٠ ام صداي قلبشو بشنوم، خدايا كمكمو ...

ایشالله عزیزم،ایشالله میشنوی و سالم میاد تو بغلت،هفته چند یا روز چند باید رفت برای شنیدن صدای قلب؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
من نميدونم سري قبل تا هفته ٨/٥-٩ سبر كردم نشد😭 اين سري ٢٠ ام داده سونو كه ميشه هفته ٦

این دفعه حتما میشه عزیزم،آماده باش بری صداشو ضبط کنی😍😍😍