2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله که بتات یه عدد توپههه

😘😘😘😘

مرسی قشنگم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ماشالله بتات گفتي بالاي ٤ هزار الان ديدم فكر كنم هر ٤ تاش گرفته به اميد خدا اگه گفته كوچيكه خب خي ...

یعنی میشه روز چندم؟

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘

@فردایی_روشن    عزیزم من از یه جایی به بعد دیگه بی حس شدم مثل تو که الان شادی و همیشه پر انرژیو میخندی

وقتی آدم تلاششو میکنه دیگه افسوس نمیخوره همه زندگیا پستی و بلندی زیادی دارن ماهاییم که باید از این امتحانای خدا سربلند بیرون بیایم

اینو مطمئنم یه روز نوبت تو هم میشه 

ماها فقط برات دعا میکنیم هر چی که خیر باشه برات اتفاق بیفته

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
من چرا اينطوريم پس خدا كنه قلبش بزنه

من میگم اینا خوب نیست خب 

ان شاالله میزنه فک کنم چون عدد بالا بود دکتر سونو کرد ک مطمئن بشه خارج رحمی نباشه فک کنم خودشم گفت احتمال چندقلویی ولی سونو کرد گفت یه ساک مشکوک دیده میشه دو هفته دیگه بیا و گفتم خطرناکه گفت ن کوچیکه هنوز

من تو نت سرچ كردم نوشته بود سن بارداري از اولين روز آخرين قاعدگي استو سن جنين در انتقال از اولين ر ...

من سه روزه بود،آخرین روز پریودمم ۱۶ اردیبهشت بود

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘