2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست
[QUOTE=294205483]اوهوم🙂🫀 خدا همیشه لحظه های اخر برام معجزه کرده حالا این معجزه می‌تونه هرچیزی باشه ...

ممنون عزیز دلم 🫂🩵

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سفر که بخاطر شغل همسرم زیاد میریم ولی جدیدا با عمه و مامان با تور سفر میکنیم خیلی حال میده ولی مثل ...

عزیزم هر جا میری بت خوشبگذره 😘😘

من خیاطی بلدم قبلا ۵سال اهواز زندگی کردم واسه فرار از تنهایی کل تایممو با کلاسای خیاطی پر کرده بودم و علاقه هم دارم البته فقط برا خودمو و خانواده دو طرف دوخت انجام دادم اعتماد بنفس ندارم ک سفارش بگیرم با اینکه کارم خدایی تمیزه  

الان باز برمیگردم اونجا و کسیو ندارم باید تایممو کامل پر کنم ک حوصلم سر نره 

راستی اگه اشتباه نکنم گفته بودی آنلاین شاپ داشتی  ؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر جا میری بت خوشبگذره 😘😘 من خیاطی بلدم قبلا ۵سال اهواز زندگی کردم واسه فرار از تنهایی کل ت ...

ای جانم بنظرم رو اعتماد به نفست کار کن یواش یواش سفارش بگیر

منم برم ورامین تنها میشم ( اونجا خونه داریم یه روزی بر میگردیم)

بابام تولیدی داره فروش آنلاین مبل داریم گلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ای جانم بنظرم رو اعتماد به نفست کار کن یواش یواش سفارش بگیر منم برم ورامین تنها میشم ( اونجا خونه د ...

موفق باشی گلم 

فک کردم  آنلاین شاپت واسه لباسه 🤦🏻‍♀️

خواستم ازت راهنمایی بگیرم🙈 

شوهرمم نظرش همینه میگه برات تولیدی میزنم ولی من میترسم 😂

اونوقت هپارینو شیاف پروژسترونم با هم میفته عیب نداره قرص ملاتونین همشونو ۱۲ باید بزنم اینا چی ببخشید ...

پروژسترون و هپارین تداخل نداره ملاتونین هم تداخل دارویی نداره ولی بهتره هر دارویی با داروی دیگه حداقل نیم ساعت فاصله بزاری 😍😍

قبل شروع پروژسترون نه بود؟ منم ۸وخورده ای بو  خدا کنه برایه منم بگیره راحت شدم

روز هشت پریودی سونو شدم ۹ بود از روز دهم هم پروژسترون شروع کرد روز پانزده هم انتقال 

من دلم خیلی برات روشنه که مثبت میشی 😍😍

مبااااارکت باشه عزیزدلم❣️ الهی خدا دلتو ب زودی شاد کنه و لذت ببری از این لحظات🤲🏻

فدای تو عزیزم.😘💖 ممنونم ، به امید خدا 💜

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دکتر فروتن آ س آ نمیده 

یعنی بااسترادیول آ اس آ تجویز نمیکنه؟

میگم چون قبلا هم سقط داشتم ازفرداکه روزسوم هست استرادیول وبخورم روزچهارم برم پیش دکتر

خدایابه امیدخودت🌺
والا اینو نمیدونم از دکترت بپرس من روی ضخامت رحمم تاثیر خیلی عالی داشت من با کلی دارو و پچ استرادیول ...

سحرجان فروتن ضخامتوکی میگه؟

دفعه قبل رفتم سونونگفت حتی پرسیدم ازش

ازبس سرش شلوغه

این دفعه برم مطب ببینم اونجا درست جواب میده

خدایابه امیدخودت🌺
سحرجان فروتن ضخامتوکی میگه؟ دفعه قبل رفتم سونونگفت حتی پرسیدم ازش ازبس سرش شلوغه این دفعه برم مطب ...

منکه روز هشتم سیکل گفت بیا سونو که رفتم ضخامتم گفت و یکسره داروهامو نسخه کرد و تاریخ پی آر پی و انتقال داد