2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
صبر کن تا روز آزمایش ففط با آزمایش همه چیز معلوم میشه اصلا قبلش نباید بیبی چک گذاشت .کلی استرس آور ...

مرسی قشنگم

استرس ندارم خداروشکر این خصلت خوبو دارم که مشکلات برام مهم نیست من زندگی خودمو میکنم 😁

دارو هامم ادامه میدم تا ۱۶ خرداد

احتمالا یه مسافرت کوتاه هم با همسرم بریم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پساری گذشتن خیلی راحته مثل یه معاینه ساده هست بی هوشی هم نداره ولی باید استراحتت دیگه زیاد کنی ...

ممنونم گلم 👌👌استراحت و الانم دارم بتونم یه ناهار بپزم ظرف بشورم خوبه مثل الان 

انشاالله روز آزمایشت حسابی شوکه بشی از اون شوک قشنگ ها که فقط اشک شادی بریزی این احتمال رو بده لان ...

اوهوم🙂🫀

خدا همیشه لحظه های اخر برام معجزه کرده

حالا این معجزه می‌تونه هرچیزی باشه 🕊️🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نه عشقم ناراحتی کجا بود🤪 برنامه ریزی کردم  صبح ساعت ۵ میرم پیاده روی با اقوام کلاس شنا ثبت ...

سفرو جا انداختی  لطفا همون طور ک دیشب گفتی تشریف میبری ی خورده رو اعصاب عمت و مامانت قدم بزن بیارشون مریوان ی خورده باهم خوش بگذرونیم تا نرفتم اهواز 

من اهواز ک رفتم 

کلاس رقص میرم خیلی باحاله انرژی میگیرم 

باشگاه میرم 

خیاطی میکنم و باز دوره اپدیتشو ثبت نام میکنم 

اگر بشه دوباره کلاس مکانیکی میرم 

باید تو هر شرایطی از زندگی لذت برد همه چی ک بچه نیس

پروانه جون من از ۱۲ تا جنین تونستم از ۳ تاش استفاده کنم !!!! یه نی ۳ تایی دیگه دارم ولی گمون نکنم ا ...

فاطمه جان این سری هم خودت هم همسرت ژل رویال مصرف کنید. خیلی رو کیفیت تاثیر داره. فقط از جای مطمئن تهیه کنید.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
شما الان تو سیکل انتقالی ؟ انتقالی که مثبت شدی استراحتت چه جوری بود

در حد سرویس و وضو وچون کسی هم خبر نداشت غذای خودم رو همون موقع که بلند میشدم سریع میذاشتم بپزه.آب پز میخوردم 

برای همسر و بچه م هم از قبل درست کرده بودم. 

ولی اینبار به همسرم گفتم مطلق استراحت میکنم حتی بلند نمیشم یه لیوان آب بردارم چه برسه به اینکه برای خودم غذا بذارم

بعد تو مرکز شنیدم اینترنت و گوشی بسیار مضر ولی من گوشیم‌مثل چسب بهم چسبیده بود

عزیزم شما تازه انتقال دادی لطفا اینترنت و گوشی رو خاموش کن بذار کنار تا جواب آزمایش

سفرو جا انداختی  لطفا همون طور ک دیشب گفتی تشریف میبری ی خورده رو اعصاب عمت و مامانت قدم بزن بی ...

سفر که بخاطر شغل همسرم زیاد میریم

ولی جدیدا با عمه و مامان با تور سفر میکنیم خیلی حال میده

ولی مثلا با تور یه روزه 

چون مامانم سرکار می‌ره 

من خیاطی و ارایشگری دوست ندارم 😁 

انشالله موفق بشی عزیز دلم 😍🧿

آره بابا زندگی خیلی چیزای قشنگ برای تجربه کردن داره 😎😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ک برا ازمایش میری میبینی مثبتی گلم ب بی بی چک زیادم اعتباری نیست 🙏🙏❤

😘😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=294205483]اوهوم🙂🫀 خدا همیشه لحظه های اخر برام معجزه کرده حالا این معجزه می‌تونه هرچیزی باشه 🕊️🤍[/QUOTE

انشاالله یه معجزه خیلی خوب برات رقم بخوره

خدا فرزندانی سالم و صالح بهتون بده که خستگی این روزها دربیاد

فاطمه جان این سری هم خودت هم همسرت ژل رویال مصرف کنید. خیلی رو کیفیت تاثیر داره. فقط از جای مطمئن ته ...

عشقم فعلا دنبالش نمیرم 

واقعا نیاز به استراحت دارم 

دو سیکل پی در پی تو درمان بودم 

بخوای حساب کنی از فروردین پارسال تا به الان

انتقال اولمم  از سال ۹۸ تا ۴۰۱ استراحت کردم😎😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40