2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048344 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزجانم 🫶 خوبی بله زدم منفی بود قشنگم

فاطمه جان تا آزمایش ندادی داروها تو قطع نکن آزمایش مشخص می‌کنه عزیزم منم بی بی چکام منفی بود آزمایشم مثبت شد 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم بله در مورد فیزیوتراپی رحم هست

سحرجان من بعد هیسترو فکر نکنم بتونم برم نه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سحرجان من بعد هیسترو فکر نکنم بتونم برم نه؟؟

والا اینو نمیدونم از دکترت بپرس من روی ضخامت رحمم تاثیر خیلی عالی داشت من با کلی دارو و پچ استرادیول بزور به هفت می رسید اینبار که فیزیو رفتم با داروی کم ضخامتم ۹ بود ضخامت روی گرفتن جنین خیلی تاثیر داره

پروانه جان پردنیزلون باعث افزایش هپارین میشه و با فاصله استفاده کن همینطور استرادیول هم اثر پردنیزلو ...

اونوقت هپارینو شیاف پروژسترونم با هم میفته عیب نداره قرص ملاتونین همشونو ۱۲ باید بزنم اینا چی ببخشید خیلی سوال میکنم واقعا تعداد داروهام زیاده ماشاللله همم تداخل دارن لعنتی 

آفرین واقعاً کاری نمیشه کرد پس ظلمه که غصه بخوری انشاالله سنت کمه مطمئن باش طبیعی خدا جبران میکنه&n ...

قربانت عزیز دلم 😍😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 روز‌۱۳ با روز انتقالم

عزیزم نبینم ناراحت بشیا

تو‌هنوز سنی نداری  هم سنو سالای تو هنوز شوهر هم نکردن چ برسه ب بچه داری 

البته خو هنوز هیچی نشده خدارو چ دیدی شاید آزمایشت مثبت بشه 

فاطمه جان تا آزمایش ندادی داروها تو قطع نکن آزمایش مشخص می‌کنه عزیزم منم بی بی چکام منفی بود آزمایشم ...

نه قطع نمیکنم 😁 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

روز ۱۳ انتقال عکس بیبی چک منفی _

صبر کن تا روز آزمایش

ففط با آزمایش همه چیز معلوم میشه

اصلا قبلش نباید بیبی چک گذاشت .کلی استرس آور که خود استرس هم بدترین چیز

من سری قبل از همه لحاظ کلی تلاش کردم ولی یه مشکلی برام پیش اومد که وقتی تو سیکل انتقال بودم فقط گریه میکردم تا یه روز به انتقال.فکر کنم همون زد همه چیز رو خراب کرد.

الان فقط ذکر بگو و توکلت رو به خدا کن

دعای توسل بخون

عزیزم نبینم ناراحت بشیا تو‌هنوز سنی نداری  هم سنو سالای تو هنوز شوهر هم نکردن چ برسه ب بچه دار ...

نه عشقم ناراحتی کجا بود🤪

برنامه ریزی کردم 

صبح ساعت ۵ میرم پیاده روی با اقوام

کلاس شنا ثبت نام میکنم

دنبال گواهینامه میرم

بعدش باز اسباب کشی داریم

بعد اون میرم سرکار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خخخ اینجوری راحت ترم میدونی مثلا دیگه روز آزمایش شوکه نمیشم 😁

انشاالله روز آزمایشت حسابی شوکه بشی

از اون شوک قشنگ ها که فقط اشک شادی بریزی

این احتمال رو بده لانه گزینی دیر اتفاق میوفته

تو آی وی اف چون غیر طبیعی هست همه چیز ممکن.