2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
ممنونم گلم من خیلی میترسم برام دعا کنید دیگه طول سرویکس نیادپاین ک مجبور نشم بزارم چون نمیتونم استرا ...

عزیزم بیشتر مراقب خودت باش. با این همه سختی باردار شدی کلی درد و استرس حالا مراقب خودت نیستی زیاد و ننونه اش وارد شدن به این بازی های مادرشوهر و جاری و باغ رفتن و ... فدات شم به نطرم بشین حالا که اینجوری شده با همسرت صحبت کن در کمال ارامش و از قضیه به نفع خودت استفاده کن. اجازه بده همسرت خودش بفهمه که این رفت و امدها و استرسهای ناشی از قهر و اشتی و حرف های تکه دار برای بچش خوب نیست و خودش باهاشون اتمام حجت کنه و روابطتتون را محدودتر کنه. انشاالله نیاز به هیچ اقدام درمانی پیدا نکنی اما اگر من خودم باشم هر کاری را دکتر گفته راه آخره را انجام میدم تا خدای نکرده بعدا دچار مشکل نشم

سلام خانمهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید

45سال دارم برای بارداری به پزشک مراجعه کردم گفت به هیج عنوان تواین سن تخمک شما به درد بارداری نمی خوره وفقط باید تخمک اهدایی استفاده کنی

شما پزشکان مختلف رفتین واقعا اینجوریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانمهای عزیز لطفا منو راهنمایی کنید 45سال دارم برای بارداری به پزشک مراجعه کردم گفت به هیج عنو ...

عزیزم دوستانی بودن که با این سن هم تخمک خوب داشتن. به هر حال امتحان کردن شانستون ضرر نداره. کدوم مرکز رفتین اینو گفتن؟ برای بچه اول مراجعه کردین؟

دوتا دختر دارم قصد سومی رو دارم مشهد دکتر امیریان رفتم

ماشاالله. خدا براتون حفظ کنه. تعیین جنسیت میخواین؟ اگر بله که حتما به این خاطر همچین حرفی زدن که نهایتا تخمکهای زیادی نخواهید داشت که بخواین تعیین جنسیت انجام بدین.

ماشاالله. خدا براتون حفظ کنه. تعیین جنسیت میخواین؟ اگر بله که حتما به این خاطر همچین حرفی زدن که نها ...

خدا ایشالله به شما هم کمک کنه اگه بچه ندارید اگه دارید هم خدا حفظشان کنه

اره تعیین جنسیت گفتم

عزیزم شما سرم پیدا کردی؟؟

من از بارداری قبلیم دارم واسه قبل انتقال بزنم  اینا رو میزنم انشاالله مثبت شدم از بیمه تاییده میگیرم 

بوشهر هنوز موجود نشده ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نمیدونم اخه دوستان جواب ندادن که توسیکل انتقال ازروزچنداسترادیول وشروع کردن ازتجربشون بتونم استفاده ...

اغلب از روز سوم پری روزی 3-4 تا دارن 

من دکترم از روز دوم پری بهم داده چون ضخامتم دیر اوکی میشه

اگه میخوای بخوری روز سوم پری سه تا استرادیول 2 میل بخور

وااای منم پدرم در میاد با ال دی . دائم از اول سیکل تا اخرش درد پریودی میگیرم اخرا هم لک بینی. شکر خد ...

دقیقا سر ساعت می خوری عزیزم؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من از بارداری قبلیم دارم واسه قبل انتقال بزنم  اینا رو میزنم انشاالله مثبت شدم از بیمه تاییده م ...

آهان انشاءالله که مثبت میشی

بوشهر نه گفتن دیگه بیمارستانی باید نامه دکترم ببرم بیمارستان اونجا خودشون دیگه تزریق میکنن میگن فقط سهمیه بیمارستانارو میدن من حالا فکر چهارتایی هستم که بعدا باید تزریق کنم چون شیرازم بوشهر نیستم که

چهارتای اولی رو بوشهر میتونم تزریق کنم چهارتای دومیو چکارکنم اینم یه مصیبتی شده به خدا

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آهان انشاءالله که مثبت میشی بوشهر نه گفتن دیگه بیمارستانی باید نامه دکترم ببرم بیمارستان اونجا خودش ...

خب چهارتای دومی بعد از مثبت شدنه انشاالله مثبت شدی برو بوشهر تزریق کن انشاالله خیره عزیزم 

خب چهارتای دومی بعد از مثبت شدنه انشاالله مثبت شدی برو بوشهر تزریق کن انشاالله خیره عزیزم 

ماما دکتر گفت امکان داره بگیم دو روز بعد انتقال تزریق کن

الان اولیه روز هفت پریودی گفته تزریق کنم

انشاءالله توکل به خدا هرچه کی خیر ومصلحتمون هست پیش بیاد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
با اجازه گلت سرما خوردم شدید  اره هر شب پیاده روی میرم یکی دو ساعت  دوغ و ماست و شیر نمی ...

طوطیا جان‌ شما ک لبنیاتو حذف کردین و باتوجه ب اینک بدن ب کلسیم نیاز داره روزی ۱۰دونه بادوم درختی بخور جا لبنیاتو پر میکنه