2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😌 بله ولی مادرشوهرم کاری به من نداره که زنگ نمیزنم اون همیشه زنگ میزنه🤪 خدارو شکر از مادر شوهر ش ...

اره خداروشکر خوبن 

ولی اگه من زنگ نزنم همش خودش زنگ بزنه ناراحت میشه 😂😂

من هفت بار انتقال دادم یه بار با فروتن بودم  متاسفانه بتام فرداش شد چهار  انشالله برای ش ...

سلام سحر جان شما فیزیوتراپی رحم انجام دادی؟ امروز سوم سیکلمه و داروهای انتقالم شروع شده به نظرت بعد تعطیلات برم فیزیوتراپی تاثیر داره یا دیر ؟ شما چه تایمی رفتی ؟ 

طوطیا جون چطوری چیا میخوری پیاده روی میکنی؟؟

با اجازه گلت سرما خوردم شدید 

اره هر شب پیاده روی میرم یکی دو ساعت 

دوغ و ماست و شیر نمیخورم 

روزی یه دونه موز میخورم 

لوبیا سبز اب پز کردم خوردم امروز 

اب زیاد میخورم 

پریودم تموم شد از امشب شکممو با روغن سیاهدونه ماساژ دادم با شال بستم 

گوجه و کاهو و هویج هر روز میخورم 

صبحانه تخم مرغ اب پز یا ارده و شیره یا عسل و گردو میخورم 

صبح ناشتا ژل رویال هم میخورم

پری شب یه امپول نروبین هم زدم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه ندارم بدون نسخه میدن؟ وای بهش زنگیدم فقط گفت سه شنبه بیا نگفت بخربخور😑

تصمیم خودت بگیر 

ولی یه کاربر بود مثل شما خورد به تعطیلی خودش استرادیول خورد بعد دکترش گفته بود خوب کردی خوردی 

اگه خوردی ا اس ا هم بخور 

اره گیر میاد بدون نسخه هم

طوطیا جان با وجود آزادسازی ؟؟ من هنوز سینه درد هم دارم مخصوصا صبح ها... توکل به خودش

من تا حالا تجربه امپول ازاد سازی نداشتم 

انشاالله خیره عزیزم 

تصمیم خودت بگیر  ولی یه کاربر بود مثل شما خورد به تعطیلی خودش استرادیول خورد بعد دکترش گفته بو ...

نمیدونم اخه دوستان جواب ندادن که توسیکل انتقال ازروزچنداسترادیول وشروع کردن ازتجربشون بتونم استفاده کنم

خدایابه امیدخودت🌺
نمیدونم اخه دوستان جواب ندادن که توسیکل انتقال ازروزچنداسترادیول وشروع کردن ازتجربشون بتونم استفاده ...

سارای جان من امروز روز سوم پریودی بودم سه تا استرادیول برام شروع کرد 

اگر میخوای شروع کنی از سه تا شروع کن 

نمیدونم اخه دوستان جواب ندادن که توسیکل انتقال ازروزچنداسترادیول وشروع کردن ازتجربشون بتونم استفاده ...

من ماه اول تا دی خوردم بعد استرادیول هم ماه بعدش شروع شد ولی هر روز تعدادش بیشتر میشد بزار برگه ای ک مرکز بهم داده بود نگاه کنم الان بهت میگم 

با اجازه گلت سرما خوردم شدید  اره هر شب پیاده روی میرم یکی دو ساعت  دوغ و ماست و شیر نمی ...

مواظب خودت باش عزیزم انشالا که خوب میشی زودی این استرادیول منو خیلی بی حال کرده امروز نتونستم پیاده روی برم منم امروز تموم شدم پس روغن میزنم بع شکمم