2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048404 بازدید | 684655 پست
ممنونم گلم من خیلی میترسم برام دعا کنید دیگه طول سرویکس نیادپاین ک مجبور نشم بزارم چون نمیتونم استرا ...

اصلا استرس نداشته باش میدونم سخته ولی باید به خودت امید بدی خدا بزرگه برات ۱۰تا ایتالکرسی میخونم خدا بهت نظر کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره همین پساری و بزاره مگه برا شما کی سرکلاژ کرد میگم ۳۵طول سرویکس برا تو چند بود سرکلاژ کرد؟ الان ۱ ...

من هفته ۲۰ بود. سرویکسم از ۳۲ تو ان تی به ۲۹ تو آنومالی رسیده بود. بهم گفت کم نیست ولی چون دوقلو داری ریسکش بالا میشه سرکلاژ نکنی.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اصلا استرس نداشته باش میدونم سخته ولی باید به خودت امید بدی خدا بزرگه برات ۱۰تا ایتالکرسی میخونم خدا ...

ممنونم عزیزم منم برات صلوات میفرستم انشالله مثبت بشی مامان مهتاب جون 

اره همین پساری و بزاره مگه برا شما کی سرکلاژ کرد میگم ۳۵طول سرویکس برا تو چند بود سرکلاژ کرد؟ الان ۱ ...

شاید چون از یه هفته ای به بعد اگر کم بشه دیگه نمیتونن کاری کنند دکترت هم افت زیاد سرویکس دیده میخواد برات احتیاط کنه و بهترین کاری که فکر میکنه رو انجام بده برات.

به تشخیص دکترت اعتماد کن. پساری که سخت تر از سرکلاژ نیست عزیز

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من هفته ۲۰ بود. سرویکسم از ۳۲ تو ان تی به ۲۹ تو آنومالی رسیده بود. بهم گفت کم نیست ولی چون دوقلو دار ...

خدا نی نی هاتو حفظ کنه عزیزم من تو  فاصله ان تی تا انومالی۱۰تا برام اومده پایین نمیدونم چرا گفت اگه بازم بیاد پاین باید پساری بزاری بازگفت برم سونو کاش نیاد پایین برام دعا کنید من میترسم الانم ۳۵بود طولش اما میگه زیاد اومده پایین از اون طرفم میکه سرکلاژ نمیکنم فقط پساری بزار😥😔 

جدی 😂😂😂 ن من دوس دارم  البته اونا هم همینطورن مادرشوهرم دوس داره هر روز بهش زنگ بزنیم 😂 & ...

😌 بله

ولی مادرشوهرم کاری به من نداره که زنگ نمیزنم اون همیشه زنگ میزنه🤪

خدارو شکر از مادر شوهر شانس آوردیم 😌😂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پناه بر خدا. همیشه هم ک نمیگیره 

امید داشته باش

ادمی با امید زندس♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😥😥😥😥😥😥😥😥😭

من به فدات سارای قشنگم ♥️🫂

گر دلم از سِتم و غصّه برنجد تو بخند...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شاید چون از یه هفته ای به بعد اگر کم بشه دیگه نمیتونن کاری کنند دکترت هم افت زیاد سرویکس دیده میخواد ...

اره عزیزم اینم حرفیه الان بزاره بهتره حالا توکل ب خدا این هفته باز برم ببینم چند شده لازم بود میزارم دیگه چاره ای نیست فقط کاش استراحت مطلقم نکنه 😥

اره عزیزم اینم حرفیه الان بزاره بهتره حالا توکل ب خدا این هفته باز برم ببینم چند شده لازم بود میزارم ...

عشقم برای سلامتی شما و دختر نازت ایت الکرسی میخونم انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم ♥️😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزمایش من خداروشکر مثبته  ولی بتا خیلی بالایه

به به خیییلی مبااارکه😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا آخر❤️😍 نگران نباش حتما دو سه قلوئه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱