2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
سلام گلم شما طول سرویکست چند بود سرکلاژ کردی؟  از من ان تی ۴۵بود الان ۳۵دکترم میگه بیا برات یه ...

من توی ان تی ۳۵ بود دو هفته بعد شد ۲۹ که دکتر گفت اورژانسی سرکلاژ شد برای شما احتمالا میخوان پساری بزارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز باردارم میشی حرفها تمومی نداره. هر کس میفهمه بارداری میگه عه، خب به سلامتی. ما خیلی ناراحت بود ...

دقیقا بهاره جون حرفا تمومی نداره ، امروز سیکل انتقالم شروع شد بیشتر از انتقال استرس کار و‌ مرخصی و جور شدنش و اینکه کسی متوجه نشه رو دارم 

انشاالله هر سه تاتون با بتای بالا مثبت میشین تاپیک به شادی در میارین 

مرسی قربونت عزیزم 😍😘

انشالله همه ی بچه های منتظر تاپیک دامنشون سبز بشه و صاحب اولاد سالم و صالح بشن 🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم کیست دارم ال دی داده ،ال دی اصلا به بدن‌ من نمیسازه البته من پانکچرم نه انتقال  بدم‌ میاد ...

من اول فروردین کورتاز کردم.‌بعد همیشه پریودام منطم بود. الان از اون زمان پریود نشدم.‌سونو کیست نشون داد. دکتر پروزسترون داد که پریود شم بعد ال دی بخورم.‌از جمعه هفته قبل تزریقو انجام دادم اما هنوز پریود نشدم شمابا وجود کیست پریود منطم داشتین؟میخوتم منظم شه بعد برم ازمایش و کار درمانو از سر بگیدم

دقیقا بهاره جون حرفا تمومی نداره ، امروز سیکل انتقالم شروع شد بیشتر از انتقال استرس کار و‌ مرخصی و ج ...

راست میگی به خدا منم انتقالم شهر دیگه است از الان استرس اینو دارم یه هفته دوهفته که نیستم چی بگم به خانواده شوهرم مخصوصا ما که پیششون زندگی می‌کنیم همش زیر ذره بینیم به خدا باید همش جواب پس بدیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میخواد پساری بذاری؟ سونو واژینال کرد؟ زود نیست الان؟!

اره همین پساری و بزاره مگه برا شما کی سرکلاژ کرد میگم ۳۵طول سرویکس برا تو چند بود سرکلاژ کرد؟ الان ۱۹هفته ام گفت باز این هفته برم سونو واژینال اگه ۴تا کم شده بود بزاره برام