2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048412 بازدید | 684655 پست
به دختر دار شدنت حسادت میکنه کار خوبی کردی دخترت مونست میشه دیگه احتیاجی بهشون نداری 

عزیزم سونو نرفتی ؟ چندتا نی نی هست 🙂

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈 انشالله دیگه غم نبینی😍  دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه مهربونم 🙂❤️

😘😘❤❤🌹🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

😂😂 خوب کردی قشنگ شستیش

اره بابا هی خود شیرینی میکنه تند تند زنگ میزنه بهشون 

منم نارحت بودم ازش دیگه اینطوری گفتم اروم گرفتم 😊

اخه خداییش من ی سرماخوردگی ساده هم بگیرن خودش و بچه هاش زنگ میزدم 

@فردایی_روشن     پیامات رو خوندم کلمه به کلمه حرفات  دل خواهر بزرگت رو به درد آ ...

دورت بگردم من اشکمو در آوردی از مهربونیت 💜

ببخشید فقط دلم پر بود🥺 من کسیو ندارم که حتی درد دل کنم تو واقعیت

ولی قطعا همینطوره 😍 من به اینده خیلی امید دارم

فردا همیشه برام بهتر از دیروزم بوده :)

ممنونم ازت 

انشالله بهترین ها نصیب دل مهربونت بشه خواهر قشنگم 

خوشحالم که با شماها آشنا شدم🕊️🤍

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم نگران نباش منم روز ۱۵ بتام از شما بالاتر بود

سلام گلم شما طول سرویکست چند بود سرکلاژ کردی؟  از من ان تی ۴۵بود الان ۳۵دکترم میگه بیا برات یه دستگاهه بزارم ب جا سرکلاژ طول سرویکست تو۴۰روز زیاد اومده پایین 😥

سلام عزیزم اره انتقال دادم ولی یه درد خفیف تو کمرم و زیر دلم دارم نمیدونم طبیعیه یانه  شما چیک ...

طبیعیه عزیزم مبارکت باشه انشالله بچسپن به دله مامان چند تا انتقال دادی منم فندق مامامو اوردم خونه 

طبیعیه عزیزم مبارکت باشه انشالله بچسپن به دله مامان چند تا انتقال دادی منم فندق مامامو اوردم خونه&nb ...

مرسی عزیزم انشالله و همچنین🙏

عزیززززم انشالله به سلامت این روزا رو بگذرونی و دوهفته دیگه با ازمایش مثبت خوشحالمون کنی🙏😘😍 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چی بگم خستم. هر دفعه نتیجه نگیری

عزیزم درکت میکنم ولی مرحله انتقال شوخی بردار نیست

شما این همه زحمت کشیدی این مرحله آخره 

امیدوارم این سری مثبت بشی و خستگی این راه سخت از تنت در بیاد