2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست
خب یه چی بخور که دردت رو تسکین بده😘😘😘😘 آره بخدا خیلی دوست داشتم 🥹♥️

در این حدو میتونم تحمل کنم  ولی وقتی خون ریزی شروع بشه دیگه چنتا چنتا مسکن مصرف میکنم  تا اروم بشم 😩

خوبم عزیزان پس امم خوبن دست بوسن☺️ حسابی هم شیطونن بعضی وقتا واقعا کم میارم ولی بازم خداروشکر شما خ ...

الهی شکر عزیز دلم چقد لایق بودی که خدا هدیه هاش بهت اعطا کرد مخصا غافلگیری تو 20خوردی هفته

الهی همشه سالم باشین

عزیزم منم 30انتقالم 18میرم سونو

التماس دعا دارم عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز روز دوم پریودم بود رفتم سونو تو رویان،گفتن کیست دارم باید ال دی بخورم تا آب بشه ...

منم کیست دارم ال دی داده ،ال دی اصلا به بدن‌ من نمیسازه البته من پانکچرم نه انتقال 

بدم‌ میاد از ال دی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
در این حدو میتونم تحمل کنم  ولی وقتی خون ریزی شروع بشه دیگه چنتا چنتا مسکن مصرف میکنم &nbs ...

🥲☹️

انشالله پریودی ارومی داشته باشی عزیز دلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم بارها بارها قلبم جایی شکست که خانومای باردار دست کشیدن رو سرم لباس بچشون رو دادن بهم برام از ک ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم. از ته قلبم میخوام خدا معجزه شو نشونت بده... این تجربیات مشترکو همه مون داریم... مثلا پدرو مادر همسرم خونه ما نمیان چرا چون بچه نداریم ... یا فوقش میاد به خانمش میگه زنگ بزن دخترم بچه هاشو بیاره اینجا... چپ و راست می کوبونن تو سر ادم... حتی اگه خودتم نخوایی بری دنبال دارو درمان می بینی وسط ماجرایی ... منی که ۵ سال جلوگیری کردم منی که از یه امپول فراری بودم خودم به دکتر پیشنهاد ivf دادم..نه كه کم‌مشکل داشتیم ناباروری بی علت هم اضافه شد... الانم که مثبت شده چالش پشت چالش..‌ تا روز آخر... اصلا زندگی همینه این دنیا نمی ذاره به کسی خوش بگذره... اما امیدوارم روی خوشش رو به زودی  به تو خواهر کوچیک من نشون بده معجزه خدارو ببینی... بعد بارون میادش رنگین کمون. 😘🙏 من ۳۶سالمه عزیزم ایشالا به سن من برسی یه بچه ماه ۱۲ ساله داری 🙏🙏🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خیلی ناراحت شدم عزیزم. از ته قلبم میخوام خدا معجزه شو نشونت بده... این تجربیات مشترکو همه مون داریم. ...

قربونت برم عزیزکم 🫀🌈

انشالله دیگه غم نبینی😍

دلت شاد و لبت خندون باشه همیشه مهربونم 🙂❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چی بگم خستم. هر دفعه نتیجه نگیری

خخخ الان من شدم مثل شما

ولی جنین بلاست میگیره

انشالله الان مامانی دیگه😍❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه عشقم پایان سختی هامه به امید خدا 😍 همچنین شما عزیز دلم 🫂🩵

فاطمه عزیزم با شناختی که من این چند وقته از شما دارم خیلی قوی و خودساخته ایی انشاءالله با مامان شدنت همه مشکلات گذشته رو فراموش میکنی و با نی نی های گلت یه زندگی میسازی که همه انگشت به دهن بمونن. انشالله خدا مراد دلت رو بده 🙏 🙏 🙏 

خدایا شکرت
فاطمه عزیزم با شناختی که من این چند وقته از شما دارم خیلی قوی و خودساخته ایی انشاءالله با مامان شدنت ...

🥹🫂

ممنون بهار عزیزم ♥️

انشالله خدا حافظ شما و نینی گلت باشه🧿🤲

مرسی از دعای قشنگت 🤍🕊️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزدلم 😘😘 اره 74 هستم میخوام همینکارو کنم بیخیال باشم ی مدت ببینم چی میشه  ما با جاری ...

آاااااافرین

همییییینه

من ۲۸ سالم بود تازه ازدواج کردم دکتری گرفتم از ۳۳ سالگی افتادم فکر بچه😄منو ببین انگیزه بگیر 

انقدر چیز خوب تو دنیا هست تجربه کنی... حالا دوباره افتادی تو سیکل انتقال نذار بفهمن... برای من هیچ کس نمی دونه حتی مادرم. یک ماهه نرفتم خونش فکر می کنه دستم بند پایان نامه دانشجوهامه... 

می دونم بستگی به شرایط خانوادت داره ولی برای فرار از انرژی های منفی و حسادتا دیگه بشون نگو... 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔