2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048388 بازدید | 684651 پست
دختر کجایی انتقال دادی ؟

سلام عزیزم اره انتقال دادم ولی یه درد خفیف تو کمرم و زیر دلم دارم نمیدونم طبیعیه یانه 

شما چیکار کردید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من سر همون تاریخ مرکز گفت رفتم روز ۱۴  چرا منفی شد

جنین سه روزه انتقال دادم. از من ۱۷  تا جنین گرفتن. پنج تاش گذاشتم بلاست بشه ک انتقال بدم نشد پوچ شدن. چهار تا سه روزه انتقال دادم که بازم نگرفت. موندن ۸  تا فکر کنم. اینا رو این سری گفتم همه را بذارید بلاست بشن که الکی وقت خودم هدر ندم الکی امپول نزنم. من ده روز تنهایی اصفهان بودم. جمعه انتقال بود شب قبلش  اومدم چمدونم بستم لباس هام اماده کردم که فردا میرم کلینیک بهم بگن انتقالت کنسله همه ی جنین هات پوچ شدن. که منم سریع بیام وسایلم بزنم به ماشین برگردم شهرستان. که دیدم در کمال ناباوری بهم زنگ زدن دو تاش بلاست شده بیا انتقال رفتم انتقال دادم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ اخ کاملا درکت میکنم جاری ندارم ولی به منم زیاد میگن

اره منم متنفرم کسی نسبت بهم حس ترحم داشته باشه 

اینم چپ و راست جلو چش من ب خواهرشوهرم زنگ میزد ب من ی پیامم نداد منم ب خواهرشوهرم گفتم بگو زنگ نزنن بهم کلی گفتم ک فک نکنن بدم میاد ازش یا چیزی ولی قشنگ منظورمم رسوندم کی زنگ نزنه 

جنین سه روزه انتقال دادم. از من ۱۷  تا جنین گرفتن. پنج تاش گذاشتم بلاست بشه ک انتقال بدم نشد پو ...

من‌خودم سه بار طبیعی باردار شدم ولی نموندن دکتر گفت ای وی اف کن ان شاالله اینبار برام میمونه توکل به خدا امیدم به خودشه خودش داده خودشم نگه داره 

ان شاالله هرکی نداره خدا دامنشو سبز کنه به هرکس هم داده براش ببخشه و نگه داره

بمیرم برا دلت چقد سختی کشیدی با سن کمت  از خدا میخوام جوری خوشحالو خوشبختت کنه همه حسرت زندگیت ...

خدانکنه عشقم

پایان سختی هامه به امید خدا 😍

همچنین شما عزیز دلم 🫂🩵

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدا نکنه عشقم  کاش نزدیک بودیم میتونستیم همدیگرو ببینیم  بدم میاد از کاچی 😫

خب یه چی بخور که دردت رو تسکین بده😘😘😘😘

آره بخدا خیلی دوست داشتم 🥹♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اره منم متنفرم کسی نسبت بهم حس ترحم داشته باشه  اینم چپ و راست جلو چش من ب خواهرشوهرم زنگ میزد ...

😂😂

خوب کردی قشنگ شستیش

1
5
10
15
20
25
30
35
40