2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
عزیزم خوبی پسرای گلت خوبن چخبر  

خوبم عزیزان پس امم خوبن دست بوسن☺️ حسابی هم شیطونن بعضی وقتا واقعا کم میارم ولی بازم خداروشکر

شما خوبی هنوز مامانی نشدی؟؟؟ انشاالله خیلی خیلی زود خدا دامنت و سبز کنه عزیزم و دلت شادشه همینطور بقیه دوستانمون🤲🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز ۱۴

مبارکه عزیزم خیلی تبریک میگم 😍😍😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مشکلاتت بت همسرتو نه ولی اون تکه های بالا رو با تمام وجودم حس میکنم از ترحم دیگران متنفرم 😔😔😔😔

الهی قربونت برم من پایان سختی هاته 😍😍

الان دیگه جوجوی مامان داره لانه گزینی رو شروع میکنه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهی قربونت برم من پایان سختی هاته 😍😍 الان دیگه جوجوی مامان داره لانه گزینی رو شروع میکنه

فدای تو خدا کنه این انتظار سخت تموم بشه همه یه طرف این ۱۴ روز رو شاخشه من یه روزشو پشت سر گذاشتم😁😁😁😁😁😁😁😁😁

ان شاالله معجزه خدارو تو زندگیت ببینی غصه نخور هنوز ک هیچی معلوم نشده

:)))))

من کلا وقتی هرمون های بدنم زیاد میشه همینجوری ام

الانم امید دارم هنوز...

وگرنه امپولامو نمیزدم😂😎

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

:))))) من کلا وقتی هرمون های بدنم زیاد میشه همینجوری ام الانم امید دارم هنوز... وگرنه امپولامو نم ...

خب خداروشکر 

منم آدم دل نازکی ام 

امید بهترین چیزه

به هرچی فک کنی همون میشه 

بهترینا قسمتت بشه عزیزم 

فدای تو خدا کنه این انتظار سخت تموم بشه همه یه طرف این ۱۴ روز رو شاخشه من یه روزشو پشت سر گذاشتم😁😁 ...

😎😎

الهی به خوبی بقیشو بگذرونی

جنین بلاست همیشه میگیره من دلم روشنه برات قشنگم ♥️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب خداروشکر  منم آدم دل نازکی ام  امید بهترین چیزه به هرچی فک کنی همون میشه  بهتر ...

🤪🤪🤪

مرسی عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوف پس مث خودم زخم خورده ایی😄😄مرسی از مهربونیت و دعای خوبت ایشالا به زودی و با انرژی مثبت مادر میش ...

مرسی عزیزدلم 😘😘 اره 74 هستم میخوام همینکارو کنم بیخیال باشم ی مدت ببینم چی میشه 

ما با جاریم کاری ب کار هم نداریم ولی بعضی وقتا با بعضی از حرکاتش اذیت میشم مثلا تو دوره انتقال اصلا بهم زنگ نزد حالمو بپرسه با اینکه خبر داشت وقتی منفی شد بهم زنگ زد خیلی اذیت شدم دیگه این سری دیگه به خواهر شوهرم رسوندم بهم زنگ نزنه

گفتم من حالم کاملا خوبه سنی هم ندارم ک بخوام غصه بخورم 

وقت زیاده واسه کهنه شستن ب حس ترحم کسی نیاز ندارم بدم میاد بهم زنگ میزنن ابراز ناراحتی میکنن حالم بهم میخوره