2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
فردایی من توی اینا حاله میبینم  فکر میکنم مثبتی فقط بتات پایینه انشاالله خدا دلتو شاد کنه&nbs ...

طوطیا جان با وجود آزادسازی ؟؟

من هنوز سینه درد هم دارم مخصوصا صبح ها...

توکل به خودش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😂😂 پــــــــــــــــــــروانه جون آرامش خودتو حفظ کن جان دلم

فردا جون شما فاصله سیکل قبلیت و این سیکل انتقالت چقدر بود؟ قبل انتقال دکتر برات ازمایش روز دو و سه پری نوشت؟ در رابطه با سوالی که بالا پرسیده بودم میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کردم همه داروهات تموم شده خب اشکال نداره بخر  منم هنوز پریود نشدم ی دردای عجیب غریب میان سر ...

اخ اخ انقد از پریودی بعد انتقال میترسم

خیلی دردناکه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم منم مثل شما این حسو دارم البته برادرشوهر من ۱۰سال کوچکتراز شوهرمه،همونطوری هم شد،ماه اول بعدعر ...

🥲🥲🥲

چقدر دنیا به ماها بدهکاره

انشالله خدا به زودی دامن تو سبز کنه قشنگم😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشاالله تا جاری بیاد، شما بچه دوم تو بغلته😍

خخخ خدا کنه برادرشوهرم حالا حالا زن نگیره

چون مطمئنم بخاطر اینکه منم مشکل دارم زود بچه بیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها تو سیکل انتقال جنین قبلش یک سری ازمایشها مینویسن، ازمایشهای lh و fshکه روز ۲و ۳ پریودی انجام ...

سلام عزیزم تا جایی که میدونم lh و fsh رو برای انتقال نمیخوان ، برای شروع سیکل پانکچر غالبا درخواست میدن ، یه پیام بده به مرکزش مطمان بشه 

فردا جون شما فاصله سیکل قبلیت و این سیکل انتقالت چقدر بود؟ قبل انتقال دکتر برات ازمایش روز دو و سه پ ...

عشقم من اول بهمن منفی شدم 

گفت دو تا پریود بعدی بیا که خوردم به عید

۲۰ روز هم تاخیر داشتم تو پریود و انتقالم افتاد اول خرداد

آزمایش فقط عفونی و تیروئید دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون به پریودی فکر نکن انشالله مثبتی ، انرژی مثبت رو نگه دار 💪🏻

😍😍😍

انرژی رو‌ دارم هنوز..

مولانا چه قشنگ آدم رو امیدوار میکنه:

اگر بر تو ببندد همه ی ره ها و گذر ها

ره پنهان بنماید که کس آن ره نداند

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم چرا این بچه ها جاری تاریخ عجیب غریب بدنیا اومدن 😂😂😂😂 من بچه اول جاریم چند روز بعد عرو ...

اوف پس مث خودم زخم خورده ایی😄😄مرسی از مهربونیت و دعای خوبت ایشالا به زودی و با انرژی مثبت مادر میشی عزیزگ اگه متولد ۷۴هستی که خیلی وقت داری... حسابی به خودت و روحیه ات برس رها کنی میاد سمتت اینو باور دارم 

اما در مورد جاری،من اونجا سوختم که هیچ کس نمی دونست اقدامم چون از اول گفته بودیم نمی خوایم و چندسالی که گذشت دیگه دیدیم نمیشه و برامون شده یه کمبود، با این حال شنیدم به مادرشوهرم گفته فلانی باردارنیس؟ آخی براش دعا می کنم.خیلی درد داشت 😏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔