2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048236 بازدید | 684647 پست
نمیدونم چرا با این پیام یه حال بدی شدم :) من عروس اولم و برادر شوهرم ۱۷.۱۶ سالشه  الان مادر ش ...

عزیزم منم مثل شما این حسو دارم البته برادرشوهر من ۱۰سال کوچکتراز شوهرمه،همونطوری هم شد،ماه اول بعدعروسی زنش باردارشد.الان بچش۷سالشه.

الان استرسم بخاطرخواهرمه،چندماهی از عروسیشون گذشته،همش میگم بارداربشه برای من خیلی بدمیشه،از من کوچکتره.(البته فعلا بچه نمیخواد) 

بیشتر برای شوهرم ناراحت میشم🥺

قربونت ان شاالله هرچندتا هست برام بمونه صحیح و سالم و صالح خدا قسمت همه منتظرا کنه این حال خوب و قشن ...

اونروز بیبی چک زدی فرار کردی نینیها ناراحت شدن با یه بتای حسابی برات جبران کردن

بد به دلت راه نده انشالله چندقلو داری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان به نظرتون استرادیولو بخرم شروع کنم؟

روزاول پری هستم فردا بایدمیرفتم سونو

دکترگفت سه شنبه بیا که میشه روزچهارم

گفت سینافکت وادامه بده همون دوز

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم استراحت در چه حد بود من نمیدونم چرا نمیتونم یه سره دراز کش باشم گاهی بلند میشم یه قدم میزنم نم ...

پروانه فقط استراحت کن تا 5روز روزنانه 10بار بیشتر بلند نشو

من فول دارو بودم فقط شبا سه بار میرفتم سرویس روز هر یکساعت.سه وعده هم نماز که سعی میکردم وضو هم همون برای سرویس میرفتم بکیرم

زیادی سردی نخور زیاد گرمم نخور متعادل روبه گرم

البته ببین بدنت چطوره

اما از استراحت ضرری بهت نمیرسه