2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره جون ۴ تا جنین گذاشتن براش دو مرحله ای هم بوده

فاطمه چند روز از آمپولت گذشته؟

آخه بی بی امروزت هاله اش مشخص بود. فقط اینکه گفتی دفعه قبلم اینجوری بودی شک کردم که مثبته

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
زود لانه گزینی کردن دیگه. بتا تند تند بالا میره. احتمالا چندقلو هم هستن. مبارکه عزیزم. الهی به سلام ...

قربونت ان شاالله هرچندتا هست برام بمونه صحیح و سالم و صالح خدا قسمت همه منتظرا کنه این حال خوب و قشنگ رو

به دختر دار شدنت حسادت میکنه کار خوبی کردی دخترت مونست میشه دیگه احتیاجی بهشون نداری 

دقیقا همون روز ک فهمیده بچم دختره گفته بودمنم دختر میخام 🤭🤭البته با من ک حرف نمیزنه اما ب اونا ک گفته بود بهم گفتن 😂😂😂

انشالله که بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم من امروز همش دارم پاچه میگیرم 😤 مثل قبل پریودیم شدم دار ...

ن اصلا ول کنم ینی چی  داروهاتو اندازه چند روز بخر ک زیادم ضرر نکنی چون آمپولا گرونن 

بعد تعطیلاتم ایشالاااااااااااااااااا نیاز باشه بازم استفاده کنی ک دیگه باز زنگ بزن مرکز 

فاطمه چند روز از آمپولت گذشته؟ آخه بی بی امروزت هاله اش مشخص بود. فقط اینکه گفتی دفعه قبلم اینجوری ...

دفعه قبل هم تا اخرین روز بیبی چکم هاله میداد 😁

من یکی ۵ خرداد زدم

یکی ۸ خرداد

ولی اونی که ۸ خرداد زدم انگار خراب بود چون بعدش خیلی خیلی کم بیبیم هاله داد ☹️ 

منظورم روز بعدش زدم هاله ی محو داد انگار برای ازاد سازی اولم بود هالش

سعید امروز گف برم برات بیبی بگیرم

گفتم نه😁 خبر نداره خودم دارم یه عالمه تو کمدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن اصلا ول کنم ینی چی  داروهاتو اندازه چند روز بخر ک زیادم ضرر نکنی چون آمپولا گرونن  بعد ...

امپول نیست عشقم

۴ تا قرصه

برا ایمنی و فولیک اسید و  استرادیول...

آره خیال خودمم راحت تره مسیج میدم سعید یه ورق بخره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اگه برات بگم من از جاری بزرگم  دو سال بزرگترم(از سن من بزرگترم ولی اون چون زود تر ازدواج ...

میگم چرا این بچه ها جاری تاریخ عجیب غریب بدنیا اومدن 😂😂😂😂

من بچه اول جاریم چند روز بعد عروسیم بدنیا اومد ینی کلا رید تو حال و هوای مراسمم 😂😂😂

بعد بچه دومش روز عمل واریکوسل شوهرم 

برا بچه اولش ی کوچولو حسودی کردم چون سنم کم بود و تازا عروس هنوز تو حس بودم😂 مادرشوهرمم خیلی ذوق می‌کرد براش میترسیدم بچه منو اینطوری دوس نداشته باشه(نمیدونستم حالا حالاها بچه خودمو نمیبینم) ولی دیگه بزرگ شدم الان عاقلم 😁 این طوری نیستم برا دومیش‌چند سال بود بچه میخواستم ولی هیچ ناراحت نبودم و اذیت نشدم تازه کلی ذوق کردم براش 

امین امیننننننننننن ایشالا خدا خودش نگهدار نی نیت باشه عزیزم‌