2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048361 بازدید | 684651 پست
انشاالله بسلامتی  ومبارکی انتقالت انجام بدی دوهفته دیگه هم با جواب مثبت دلتون شاد بشه  بش ...

فدای تو ممنونم ازت عزیزم 🌺🤲💖

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم اره منم اصلا محلش ندادم همش با اون جاریم بودم حتی ظهر ک رفتم سلام کردم پشتمو کردم ب اون ب ...

به دختر دار شدنت حسادت میکنه

کار خوبی کردی دخترت مونست میشه دیگه احتیاجی بهشون نداری 

چند روز دیگه آزمایشت به خیر و خوشی مثبت میشه و با بتای خوب شادمون می کنی الهی امین 🌷

ممنون قشنگم🙂🫀

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم انشالله ک تا حالا نی نی سفت چسبیده ب دلت نگران چی هستی خدا بزرگه انشالله ک مامان شدی گلم من یه ...

😁😁😁

فکر میکنم کلا جنس جاری حسوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم به این چیزا همه مون فکر میکنیم نگران نباش انشاالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه جون دلم 

🫀🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن تفاوت سنی ما پنج سال هستش عزیزم خوب اونم اینجور دوست داره فاصله بگیره و خوبه بنظرم احترام حفظ میشه ...

الهی آمین یارب العالمین ♥️🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظر من صبر کن همون موقع خودت ازمایش بده اخه ممکنه بعدا هی به خودت بگی شاید اگه دیرتر ازمایش میدادم ...

باشه عزیزم ممنون 🙂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی من فدات شم مهربونم. خوبی؟ اومدم سر بزنم اول از همه ببینم جوجه هات در چه حالن؟

خدا نکنه خواهر مهربونم شکر خدا فعلا که بیخبرم نوبت سونوگرافی ۷شب ۱۸خرداد

الهی خدا لطف کرمش شاملت کنه عزیزم 

ممنون عزیزم انشالله شمام خوش خبر بیایی

🧿♥️

انشالله مثبت شدن شما مهربونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40