2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048213 بازدید | 684647 پست
سحر بانو بنظرت برم امروز آزمایش ؟ ۲ خرداد انتقال دادم 

بنظر من صبر کن همون موقع خودت ازمایش بده اخه ممکنه بعدا هی به خودت بگی شاید اگه دیرتر ازمایش میدادم جواب یه چیز دیگه میشد بعد هی بدلت شک می افته واقعا شاید جنین دیرلانه گزینی کنه جواب دیرتر مثبت بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم انشالله  من ۵ تاتخمک داشتم یدونه جنین شد فقط😑 من سنمم بالاس اخه

۵ تا تخمک یا ۵تا فولیکول عزیزم؟ یعنی کیفیتشون پایین بوده؟ یا کیفیت اسپرم؟ توکل به خدا کن خیلی ها با همون یک جنین باردار شدن

عزیزم  بی بی چک با من بازی داره  یک سال پیش بی بی چک گذاشتم همون موقع خط پر رنگ افتاد توی ...

دقیقا واسه منم دوهفته پیش همین اتفاق افتاد من ۴تا بی بی چک مثبت در جا خط مینداخت ولی ازمایش منفی شد خیلی خیلی سخت بود برام

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوست جونیا چه خبرها؟ من نمیرسم بخونم یکی اهم اخبارو بده لطفا. ازمایش راشتیم؟ انتقالی جدید؟ سونو و صد ...

عزیزم تنهاترین امروز آزمایش داشتن قراربود ساعت 2 جواب بگیرن انشاءالله که مثبته

پروانه جون انتقال دادن فندوق کوچولوشونو

سرو شاهی هم امروز انتقال داشتن هنوز منتظر بود تا نوبتش بشه 

خدایا شکرت
سلامت باشی انشالله شمام مثبت بشی من پامو بستم مثلا پیچ خورده مهمون میاد مطلق باشم به امید خدا

فدای تو، انشالله

عه چه باحال ☺️😅

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈