2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاطمه جون خیلی خوشحالم که حداقل یه  روز فکر کردم مادر شدم😍 خدارو شکر که خدا همینو ازم دریغ ...

عزیزم به این چیزا همه مون فکر میکنیم نگران نباش انشاالله خدا بهترین هارو برات رقم بزنه جون دلم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نمیدونم تفاوت سنی تون چقدره  اما من با جاریم شاید نزدیک ۱۰ سال تفاوت سنی داشته باشم تازه شاید ...

ن تفاوت سنی ما پنج سال هستش عزیزم خوب اونم اینجور دوست داره فاصله بگیره و خوبه بنظرم احترام حفظ میشه انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن جاری منم جزءشون😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلامت باشی عزیزم ۵روزه 

بسلامتی عزیزم 😍😍😍🙏

به سلامتی عزیزدلم😍👌 منم فعلا منتظرم تا نوبتم بشه خیلی شلوغه امروز رویان

انشاالله بسلامتی  ومبارکی انتقالت انجام بدی دوهفته دیگه هم با جواب مثبت دلتون شاد بشه 

بشوره ببره همه این خستگی و استرس هارو

خدایا شکرت