2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048365 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان فندق مامان امروز اومد تو دله مامانش وایی که بهم نشون دادن چه ناز بود خدایا  دیگه سپ ...

بسلامتی گلم 

با کلی آرزوی خوببببببب

راستی آخرش 3 روزه انتقال دادید یا پنج؟؟ 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما من ۳۸ سالمه و بچه سوم ام رو میخواست با تعیین جنسیت بدنیا بیارم دو تا دختردارم در حال حاضر . 

از ۵ تا تخمک ۱۷ ۱۸ ۲۳ ۲۳ ۲۱ فقط یه جنین برام تشکیل شده و اونم پسره 

با یه جنین کسی بوده باردار بشه💔

سنم بالاس از یه طرف 

از یه طرف هم تعداد جنین هام کم شده 

کم مونده دق کنم 😔

همین که حتی اگه منفی نباشه میری سفر خیلی خوبه. عکس بی بیت کجاست من ندیدم. روز چند انتقالی 

منفی باشه میرم مثبت باشه که نمیرم

عزیزم رو همون ریپلایی که کردی گفتی کدومه

تو همون صفحه یا صفحه قبلش اول صفحه هستش 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میدونی که خود تست ها خطشون مشخصه. اما یکی از عکس ها واقعا حاله انداخته

پایینی مهمه

چون من آزادسازی زدم

هاله ی کاذبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانوما من ۳۸ سالمه و بچه سوم ام رو میخواست با تعیین جنسیت بدنیا بیارم دو تا دختردارم در حال حاض ...

اگه کیفیت جنین و شرایط رحمتون اوکی باشن بله میشه خیلی ها هستن با یه جنین باردار میشن

منفی باشه میرم مثبت باشه که نمیرم عزیزم رو همون ریپلایی که کردی گفتی کدومه تو همون صفحه یا صفحه قب ...

فردایی جون میگما 

استرس نمیگیری اگه بهت بگم من روز 13 آز مایش بتا دادم؟؟؟ نشون داد 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
جفتش یکیه  اونی که باهاش نوشتم رو با اونی که ننوشتم 😂 ترتیب جفتشون یکیه https://s8.uupload. ...

@ooom    

ایناهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آزاد سازی چیه؟ اها شما انتقال ندادی درسته؟ 

چرا گلم انتقال دادم

دکتر برام hcg نوشت بعد انتقال 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فردایی جون میگما  استرس نمیگیری اگه بهت بگم من روز 13 آز مایش بتا دادم؟؟؟ نشون داد

خودمم میدونم نشون میده

ولی خب بیخیالش شدم 😁 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان من امروز روز دوم پریودم بود رفتم سونو تو رویان،گفتن کیست دارم باید ال دی بخورم تا آب بشه و پریودشدم بیام تو سیکل اگر آب شده باشه،راستش منم دلم را1ی نشد زنگ زدم مطب دکترم دیدم هستن اومدم اینجا سونو،دکتر خودمم گفت کیست دارم منتهی گفت ال دی رحم رو خراب میکنه،گفت صبر کن پریود بعدیت بیا انشااله کیست اب میشه اگر نشد دارو میدیم،الان دستکاری نمیکنیم 

فعلا سیکل انتقال کنسل شد به لطف خدا

انگار هنوز صبر باید کرد که حتما خیر هست

برای چیه این امپول

مثلا برای لانه گزینی بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40