2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
[QUOTE=294041380]جواب آزمایشت کی میاد ؟[/QUOTE دو به بعد گفت حاضره اگه حاضر کنه چون آزمایش تیرویید ه ...

عزیزم جفتشو باهم آماده میکنن

منتظر خبر خوبت هستیم زود خبر بده بهمون

فعلا چیزی ‌استفاده نکن مسکن و انتی بیوتیک 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقد درد دندون شدیده از آزمایش یادم شده حس میکنم حرارت از دندونم میزنه بیرون عفونت داره 

اب نمک قرقره کن بچرخون بین دندونات

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آفرین دختر خوب تو مامان قوی هستی حتی قوی‌تر از من که مامانتم 😘

😘😘

روزگار ببین چه کردی با ما که من از مامانمم قوی تر شدم😎🤪

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اب نمک قرقره کن بچرخون بین دندونات

مرتب انجام میدم دندونمو درست کردم ها ولی ریشه دندون شکسته حالا دندونی ک پر کردم و عصب کشی باید بکشم خاستمم بکشم دکتر همون روزی نوبت داد ک انتقال داشتم من موندم دندون درد 

فک کردم میتونم تحمل کنم دردشو 

سلام دوستان عزیزم  چند روز از وقت پریودیم گذشته پریود نشدم دیشب بی بی چک گذاشتم فوری یک هاله ا ...

میگم تاریخ بیبی امروزیه رو نگاه میکردی؟

شاید امروزیه تارخیش گذشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرتب انجام میدم دندونمو درست کردم ها ولی ریشه دندون شکسته حالا دندونی ک پر کردم و عصب کشی باید بکشم ...

عزیز دلم کاش به دندون پزشکی میگفتی جا به جا کنه تایمت رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میگم تاریخ بیبی امروزیه رو نگاه میکردی؟ شاید امروزیه تارخیش گذشته باشه

عزیزم  بی بی چک با من بازی داره 

یک سال پیش بی بی چک گذاشتم همون موقع خط پر رنگ افتاد توی این تاپیک به بچه ها نشون دادم ، فرداش ازمایش دادم منفی بود 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
@سحربانوو68     میگم من توجه کردم ترشح روون سفید دارم اصلأ رنگی نیست ولی هر ی روز در می ...

نگران نباش عزیزم این لکه بینی ها بخاطر تغییرات هورمونی هست ماکه کلی هم هورمون استفاده میکنیم ولی سعی کن بیرون نری خود حرکت ماشین هم خوب نیست برات