2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
قربوونت برم چ حرفیه عزیزم😘❤️ لطف می کنی

جانیمسان خوش بگذره بهتون و بهترین سوغاتی عمرتو ایندفعه از حضرت معصومه بگیری 😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا با این پیام یه حال بدی شدم :) من عروس اولم و برادر شوهرم ۱۷.۱۶ سالشه  الان مادر ش ...

حس همه اینجوریه فاطمه منم جاری دار شدم حس قشنگی بود خیلی صمیمی بودیم بعدا سرد شد روابطمون حس کردم حرفامونو بهم میگیم و صمیمی میشیم ولی بعد دیدم اون محتاط رفتار میکنم منم محتاط شدم و فاصله داریم اصلا ن زنگ میزنه بهم ن من زنگ میزنم اولا میگفتم باردار میشه ومن ناخواسته حسادت کل وجودمو می‌گرفت این حس ناخواسته هستش اما الان اونا هم مشکل دارن🥺

اما با اینکه مشکل دارن هر آن میگم حامله میشه و حسادت میکنم اما هیچوقت تو دعاها از یادم نمیره خدا ببخشه منو بخاطر این حسم 🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فاطمه جانم زود میزنیم ما فکر کنم من دکتر ام گفت یه هفته بعد موعد بزن ایشالا مثبتی عزیزم . یه سوال ...

عزیز دلم من ای وی افی ام فرق داره 😁

مثلا من ۱۵ روزم میشه دقیقا روز پریودم 

همون موقع باید آزمایش بدم

ولی خب این پروسه ربطی به سیکل قائدگی نداره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم من جلوی مرکزم دارم میرم تو برام دعا کنید با دلای پاکتون به تو دلیتم بگو برام دعا کنه اخه ...

انشالله خیر باشه پروانه جان و گل پسر نه ماه بچسبه به دلت

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
یه ده سالی از من بزرگتره ۳۷سالشه نه حالا بعد جاری وسطیم اومد دید اونطرف نشستم اومد کنارم نشست ولی در ...

آها.گفتم که مشخص حسوده

خوب تو با همون جاری گرم بگیر

انشاالله حال دلت همیشه خوب باشه عزیزم 

اخی عزیزم  نگران نباش خدا بزرگه  فاطمه علائم اصلا مهم نیس خداشاهده منم ی دنیا علائم داشت ...

قربونت برم ته دلم یه امیدی هست هنوز 😂

ولی خب دیگه نباید خیلی به خودم امید بدم که از اون ور بوم بیوفتم

دیگه چرا عذاب وجدان بگیری تو که تلاشت رو کردی

منم به سعید دارم کم کم آمادگی میدم

مثلا میگم که شایدم منفی بشه...

بهش گفتم اگه منفی شد چیکار کنیم دیگه ام جنین نداریم؟

هیچی نگفت 

بعد بهش گفتم یکم دست نگهداریم بعدش بریم اقدام کنیم فرزندخوانده بگیریم ، قبول کرد :) 

نمیدونم حالا از ته قلب هم راضیه یا ن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن   عکس بی‌بی امروز

جفتش یکیه 

اونی که باهاش نوشتم رو با اونی که ننوشتم 😂

ترتیب جفتشون یکیه
https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۳_۱۱۲۷۵۹_c9qu.jpghttps://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۶۰۳_۱۱۲۵۳۵_5zk4.jpg

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان پاتمه سلام عزیزم خوبی انشاالله که فسقلیا هم خوبن این حالتات طبیعی هستش تو تازه مقاوم بودی من ر ...

فاطمه جون خیلی خوشحالم که حداقل یه 

روز فکر کردم مادر شدم😍

خدارو شکر که خدا همینو ازم دریغ نکرد 😁

هنوز ته دلم امید هست ، اما نه مثل اون اولا ...

حکمت خدا چیزی فراتر از ذهن ماست

من قراری گذاشتم با خدای خودم ، اگه منفی بشمم دلم گرمه به اون قرار.. 

شاید نگرانیم بیهوده باشه ولی بهش گفتم اگه میخوای بهم فرزند ناقص بدی اصلا نده 🥺 من تحملش رو ندارم

اخه مادرشوهرم ، تا ۶ ماه یه دختر بیمار داشت بعدش فوت شد

من اون موقع نبودم

خیلی میترسم از این موضوع

همیشه ام به همسرم میگم ، حتما خدا میدونه بچه ی ما ناقص میشه بهمون نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای جوووونم حتما عزیزم ممنون بابت مهربونیت    

🫀🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خو خداروشکر که استرس نمیگیری انشالله که مثبتی انقد بازی به سر خودت در نیار

😁😁😁

فدات قشنگم♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حس همه اینجوریه فاطمه منم جاری دار شدم حس قشنگی بود خیلی صمیمی بودیم بعدا سرد شد روابطمون حس کردم حر ...

نمیدونم تفاوت سنی تون چقدره 

اما من با جاریم شاید نزدیک ۱۰ سال تفاوت سنی داشته باشم

تازه شایدم بیشتر😂😂

وای خدا من میشم جاری پیر بی حوصله....

خدا به همه ببخشه ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40