2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048364 بازدید | 684651 پست
سلام عزیزم من جلوی مرکزم دارم میرم تو برام دعا کنید با دلای پاکتون به تو دلیتم بگو برام دعا کنه اخه ...

پروانه جان توکل برخدا انشااله ۱۴ روز دیگه با دست پر میای تو تاپیک

حتما برات دعا میکنیم دوستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه س به یادتون هستم به امید حاجت روایی همتون❤️ https://s8.uupload.ir/fi ...

ممنون ازت فاطمه جان زیارتت قبول عزیزم حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم من جلوی مرکزم دارم میرم تو برام دعا کنید با دلای پاکتون به تو دلیتم بگو برام دعا کنه اخه ...

عزیزم انشاالله که با فسقلی تو حرم امام رضا قدم بزنین 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قربونت برم😍🫂 من شب چون قرص میخورم ، بعد شیاف خوابم میبره بیبی چک زدم ۵ دقیقه اول منفی بود گلم بع ...

مامان پاتمه سلام عزیزم خوبی انشاالله که فسقلیا هم خوبن این حالتات طبیعی هستش تو تازه مقاوم بودی من روز ۷میگفتم با اینا بچه نمیشه به همسرم میگفتم بریم بیرون برگردیم بچرخیم ولش کن همه این استرسا ناراحتی ها و دلنگرانی ها طبیعی هستش نشونه اینه که داری مامان پاتمه میشی انشاالله 

تو حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه س به یادتون هستم به امید حاجت روایی همتون❤️ https://s8.uupload.ir/fi ...

فاطمه جان همه اونا که آزمایش دارن یاد کن و براشون آرامش بخواه می‌دونم نگفته یاد می‌کنی شرمنده یادآوری میکنم 

@داداشمممم     @ارکیدهابی     سلام عزیزانم  امشب به نیت حاجت شما ن ...

ممنون مهتاب جانم الهی که خیر ببینی وثواب دعاهایی که درحقمون میکنی هزاران برابرش برگرده به زندگی خودت 🙏🙏🙏💚🤍

خدایاشکرت🤲🤍
سلام عزیزم الهی شکر نه خواهری خدارا شکر دیگه نداشتم لک  دوستم میگه سونو دکتر دوهفته عقب نشون ...

انشالله که هرچی که خیره برات رقم بخوره دوست نازنینم 

بنظر من هم سونو بیرون بهتره اونا جنین بهتر بررسی میکنن

سلام سحرجونم خوبی؟؟دخترای فسقلت خوبن؟؟؟😍😍 میگم من دیروز ظهر پریود شدم عذر میخوام لباس زیرم کثیف ش ...

سلام عزیزم ممنون خوبیم خداروشکر❤️❤️ 

نه نگران نباش دوباره میاد من خودم وقتی حمام میرم خونریزی کم میشه دوباره بعدش راه می افته قبل انتقال هم سینافکت داشتم کلا خونریزیم خیلی کم بود

زیارت قبول،خوش به سعادتت،انشالله به برکت وجود حضرت معصومه خداحاجتتونو براورده به خیر کنه💚🤍🙏برای من هم خیلی دعا کن توحرم حضرت معصومه خواهرم 🙏🙏🙏🙏من سنم زیاده اماارزوی مادرشدنم بزرگتره😔😓

خدایاشکرت🤲🤍
مامان خانمی مراقب خودت و نینی قشنگت باش اذیت نکنید خودتونو 😍🧿

ای جوووونم حتما عزیزم

ممنون بابت مهربونیت  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم الهی شکر نه خواهری خدارا شکر دیگه نداشتم لک  دوستم میگه سونو دکتر دوهفته عقب نشون ...

سلام گلم من تو مطب دکتر سونو کردم تاریخی ک دکتر برا سنش گفت با ان تی یه روز فرقش بود