2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
بچه ها بیاید برای تنهاترین ذکربرداریم ان شاءالله بعدشم نوبت فردایی وپروانه جان اگه کسی فرداپس فرداآ ...

عزیزم 5 تا نادعلی و 100تا ذکر یاجواد الائمه ادرکنی برای دوستای عزیزم خوندم خدا به حق دردونه ی امام رضا حاجت رواشون کنه دلشون شاد بشه انشالله

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم😥😥😥😥 دوباره آب سردکاردستم داد پری شدم دوروزم که تعطیله زنگ زدم به دکترم گفت سه شنبه بیا ن ...

عزیزم روز اول هم میشه بری 

امروز دکترت نیست که بری ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چشم😥😥😥😥 دوباره آب سردکاردستم داد پری شدم دوروزم که تعطیله زنگ زدم به دکترم گفت سه شنبه بیا ن ...

سلام دوستم

اگر امروز دکترت هست برو اگرنه حتما وقتی میگن سه شنبه طوری نیس اعتماد کن چاره ای نداری

سلام آترین جان ممنون خوبیم خداروشکر 🌹🌹 اتفاقا بفکرت بودم امروز انشالله سونو میری؟

سلام عزیزم الهی شکر

نه خواهری خدارا شکر دیگه نداشتم لک 

دوستم میگه سونو دکتر دوهفته عقب نشون میده نرو که استرس میگیری.میگه برو بیرون که انتی هم مشکل پیدا نکنی که دیرتر بری

موندم توش چکار کنم

لامصب همش تعطیلی تا همون سه شنبه چهارشنبه 

چرا امروز نمیری؟ منم روز اول پریودی رفتم چون به تعطیلات میخورد

سلام سحرجونم خوبی؟؟دخترای فسقلت خوبن؟؟؟😍😍

میگم من دیروز ظهر پریود شدم عذر میخوام لباس زیرم کثیف شد و نوارم استفاده کردم یه مقدار کم کثیف شد،معذرت میخوام چندتا لخته کوچک قهوه ای هم وقتی با دستمال خودمو تمیز کردم دیدم،منتهی دیشب که رفتم حمام برای شیو بدن با پودر،بعد از اون دگه نوارم کثیف نشده فقط یه لخته کوچک قهوای آخر شب رو دستمال بود،من بخاطر تعطیلات و استرس امروز اومدم تهران،ولی فعلا قطع شد خونریزیم،ممکنه پریودم قطع شده باشه؟؟

@پروانه21     @sarvesahi     وی دوست دیگه مون که انتقال داشتین بیاین خبر بد ...

سلام عزیزم من جلوی مرکزم دارم میرم تو برام دعا کنید با دلای پاکتون به تو دلیتم بگو برام دعا کنه اخه باردارا دعاشون زود مستجاب میشه 

خدایا فقط به خودت سپردم میدونم همه ی اینا وسیلس منتظر معجزتم