2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست
چقدر ماها رو معطل میکنه این بدن😅😅 من امروز پریود شدم انشااله فردا میرم مرکز

بی خبرمون نذار عزیزم

بهترینها نصیب و روزیت🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
تو حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه س به یادتون هستم به امید حاجت روایی همتون❤️ https://s8.uupload.ir/fi ...

خیالمون راحته ک نائب الزیاره مون هستی نازنین

سلام مارو ویژه ب حضرت برسون😭

الهی ک دست پر و حاجت روا از این سفر معنوی برگردی🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ااای جاااان دلم😍 اشکم در اومد دختر😭😭 الهییی ک ب حق حضرت معصومه س همین ردزا خبر بتای تپلت رو بدی😍 ...

فدات بشم ایشالا عزیزم خدا از دهنت بشنوه

ممنونم از انرژی مثبتی که میدی عزیزم 

ایشالا به همه ی خواسته های دلت برسی 💚💚

قربونت برم😍🫂 من شب چون قرص میخورم ، بعد شیاف خوابم میبره بیبی چک زدم ۵ دقیقه اول منفی بود گلم بع ...

فاطمه جانم زود میزنیم ما فکر کنم

من دکتر ام گفت یه هفته بعد موعد بزن

ایشالا مثبتی عزیزم .

یه سوال بعد ۵ دقیقه حاله انداخت؟

قربونت برم😍🫂 من شب چون قرص میخورم ، بعد شیاف خوابم میبره بیبی چک زدم ۵ دقیقه اول منفی بود گلم بع ...

اخی عزیزم 

نگران نباش خدا بزرگه 

فاطمه علائم اصلا مهم نیس خداشاهده منم ی دنیا علائم داشتم اصلا همه علائمم با شیوا جان ک مثبت شدن یکی بود دیگه خوشحال بودم گفتم پس منم مثبتم

مردا برعکس ظاهرشون روحیه خیلی ضعیفی دارن 

شوهر من فقط حفظ ظاهر میکنه  

پری شب ازش حرف کشیدم فهمیدم اونقدراهم ک من فک میکردم حالش خوب نیس  عذاب وجدان گرفتم 

من با جاری بزرگم قهرم اینام جون اون دختر خالشونه با اون بهترن بعدم خیلی هاره ازش میترسن دیگه اون زود ...

عزیزم چقدر سخته اینجوری

سعی کن ی بهانه ی نری یا اگرم میری خودتو منزوی گوشه نشین نشون نده توهم شاد باش.اونو نادیده بگیر.

جاری بزرگع چندسالشه ؟

سلام عزیزم. زیاد شستن دست و پا کلا برای سلامتی بدنت ضرر داره بعدها خدانکرده دچار دست و پادرد میشی ...

چشم😥😥😥😥

دوباره آب سردکاردستم داد پری شدم

دوروزم که تعطیله

زنگ زدم به دکترم گفت سه شنبه بیا

نمیدونم حالا به جای روزدوم میشه روزچهارم‌،مشکلی پیش نمیاد😥

خدایابه امیدخودت🌺