2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@hasret    

سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الان و آینده تون خوندم❤️. ان شاالله به زودی فرزندان سالم و صالح و نور چشم و باعث سربلندی پدر مادرشون داشته باشید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها بیاید برای تنهاترین ذکربرداریم ان شاءالله بعدشم نوبت فردایی وپروانه جان اگه کسی فرداپس فرداآ ...

۱۴۰۰ یا جواد الائمه رو ان شاالله حاجت روایی همشون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت عزیزم❤️❤️❤️

گلم‌ دوستان همت کردن به نیت مثبت شدن شما ذکریاجوادالائمه ادرکنی ودعای نادعلی برداشتن

خودتون هم تازمان جواب آزمایش ذکرهارابگید

ان شاءالله باجواب مثبت دلمون شادبشه

ممنون ازدوستانی که مشارکت کردن

ببخشید تک تک ریپلای نزدم براذکرها فقط لایک کردم دوستان🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🙏🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
@hasret     سلام عزیزم. دعای ۲۵ صحیفه سجادیه رو به نیت شما و ان شاالله نی نی های گل الا ...

ممنون عزیزم چقد احتیاج داشتم به دعات خدا همچنین عوض دعاهایی که میکنی زود بهت برمیگردونه با فرزندان سالم و صالح برا خودت 😘

عززیز دلم نمیدونی چه حس خوبی به من دادی  ممنونم واسه دل مهربونت خدا نی نی هاتو برات حفظ کنه عز ...

ااای جاااان دلم😍 اشکم در اومد دختر😭😭 الهییی ک ب حق حضرت معصومه س همین ردزا خبر بتای تپلت رو بدی😍😭

روز چند انتقالی عزیزم؟

سلام دوستان گل منم امروز 8 انتقالم. الهی خدا دل همه مارا شاد کنه. آزمایشمون مثبت بشه وبزودی ...

ان شاالله خوش خبر باشی عزیزم.

من چله دعای یستشیر دارم که هر روز موقع خوندن دعا میام تو تاپیک هر کی آخرین پیام رو گذاشته بود دعا رو به نیت اون میخونم. امشب دعا به نیت شما افتاد. الهیی ک خیلی زود خوش خبر بیای😍

دوستان یه سوال من عادت بدی دارم سرویس میرم پاهامو آب سردمی گیرم زیاد باآب شستشودارم توآشپزخونه ب ...

سلام عزیزم.

زیاد شستن دست و پا کلا برای سلامتی بدنت ضرر داره

بعدها خدانکرده دچار دست و پادرد میشی اسم علمیش رو الان فراموش کردم

خصوصا در دوران پریود که در طب سنتی میگن تا جایی که ممکنه پا به آب سرد نزنید  حمام طولانی نکنید و ...

سعی کن این عادت رو ترک کنی اگر بخاطر وسواسه حتما صوتهای درمان وسواس اقای فرحزاد رو گوش کنید

ان شاء الله موثره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست