2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل

منم امروز 8 انتقالم. الهی خدا دل همه مارا شاد کنه. آزمایشمون مثبت بشه وبزودی طعم شیرین مادری را بچشیم. 

میشه بگین شما علائم چی دارین ووضعیتتون چطوره

بچه ها بیاید برای تنهاترین ذکربرداریم ان شاءالله بعدشم نوبت فردایی وپروانه جان اگه کسی فرداپس فرداآ ...

منم دكر جواد الائمه ادركني را ٢٠٠ مرتبه براي تنهاترررررين ميگم

و بعدش براي فردايي جان و پروانه جان بگيد بهم چكار كنم

عه چرا آخه به من دارو ندادن این دکترا هم گیج میزننا 

عزیزم اشکالی نداره که حتما لازم ندونسته دکتر غدد من اینو تجویز کرده کاش نمیکرد بدنم الان عادت کرده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
 سلام دوستان گل منم امروز 8 انتقالم. الهی خدا دل همه مارا شاد کنه. آزمایشمون مثبت بشه وبزودی ...

سلام عزیزم بسلامتی😍

مبارک باشه

به علایم توجه نکن که نشون نمی‌ده :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها بیاید برای تنهاترین ذکربرداریم ان شاءالله بعدشم نوبت فردایی وپروانه جان اگه کسی فرداپس فرداآ ...

۱۰۰ذکر یا جواد الائمه من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره واقعا منم موندم والا به این نظرات دکترا سر سری میگیرن 

مجبوریم به حرفشون گوش بدیم.

حالا باز من این هفته باید برم برای چکاب قبل انتقال اگه دیدم همینه یه سر میرم پیش غدد ببینم اون چی میگه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم اشکالی نداره که حتما لازم ندونسته دکتر غدد من اینو تجویز کرده کاش نمیکرد بدنم الان عادت کرده

دکتر غدد به عدد 3 دارو داده بهت؟این تیروئید چیه که اکثرا درگیرشیم

عزيزم من ٢٠٠ تا ذكر را گفتم

قبول باشه انشالله

انشالله همه به حاجت دلشون برسن

الهي آمين