2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
الهي قربونت بشم قلب كوچولوي نازنين ميوه ي دلت مباركت باشه عزيزم براي منم دعا كن ٢٠ خرداد سونو دارم ...

چقد با احساس گفتی مهربونم❣️

الهی آمین🤲🏻

مطمئنم با خبرای خوب میای پیشمون

پیشاپیش این حسه زیبا مبارکت باشه🤩

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
زیاد رفتم عزیزم همش میگن از سردی هست بلغم داری رفلاکس داری  یه بار هم رفتم برا طب سنتی کلی دار ...

خوب اگر رازیانه بخوری مشکلی ایجاد میشه چند روز بخور ببین درست میشه.یا هر گرمی که خودت فکر میکنی خوبه

رازیانه هورمون زنانه ست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیز دلم اره هنوز بیمارستانم ، صبح سونو شدم دکترم هم اومد ویزیت کرد خدارو صد هزار بار شکر کیسه ...

عزیز دلم الهی صد هزار مرتبه شکر خدا میدونه هر لحظه به فکرتم دستم به دعا قران انشاالله لایق دعاگویتون باشم انشاالله که تمام مشکلاتت تو همون بیمارستان بمونه خوش وخرم بری خونه تا سر وقتش جوجه ت بغل بگیری عشقم 🤲🤲🤲🤲🤲

😎🤪 هرچی قسمت باشه همون میشه راستی شما تو عروسی هاتون لباس محلی میپوشید یا مجلسی؟

عزیزم انشالا هرچی خوبه و ب صلاحته همون قسمتت بشه

تو مراسم های کردستان لباس محلی ک عکسمونو فرستادم دیدی

ولی این مراسم مال فارسهاست پس مث شما لباس مجلسی میپوشم