2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
انشاالله درست بشه فاطمه حان نرفتی تا حالا دکتر 

زیاد رفتم عزیزم همش میگن از سردی هست بلغم داری رفلاکس داری 

یه بار هم رفتم برا طب سنتی کلی دارو گیاهی داد استفاده نکردم متاسفانه چون همیشه در حال درمان ناباروری بودم و تداخل داشت گیاهی و شیمیایی خسته شدم اینقد دیشب گریه کردم 

من سردیجات مصرف نمیکنم نمی‌دونم از چی هستش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن طوری. نمیشه ان شاالله به دلت بد راه نده

برا شما هم خلط پشت گلو جوری بود انگار ببخشید مخاط از بینی به گلوتون میریزه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
@لیمولیمولیمو     @ماهییا     عزیزانم امشب به نیت حاجت شما نماز استغاثه ...

سلام عزیزم ممنونم🥲🥲 خدا جواب محبتت رو چندبراربر بهت برگردونه لطف کردی😇😇😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اترین جون الان نمیتونم عکس بدم ببخشید باز میفرستم یرات  اخه کسی نمیدونه بیبی چک میزنم الانم ه ...

سلام عزیزم خوبی ؟فقط بگو چندتا بی بی چک خریدی😶 چه خبرته دختر😂😂😂 کم به خودت و ما استرس بده بزار به وقتش، خووووووشت اومده😆

سلام عزیزم خوبی ؟فقط بگو چندتا بی بی چک خریدی😶 چه خبرته دختر😂😂😂 کم به خودت و ما استرس بده بزار ب ...

😍 چطوری ماهیا جونم

😂😂 یه ده تایی خریده بودم

تازه یکی ام سوم انتقال زدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خوب اونیکه حاله داده مال امروزه ؟  هاله ش در حد دیروزیاس ؟

هاله ای که داده ب زور با چشم دیده میشه از دیروزی کمرنگ تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم 😍😍برا من ک زیاد میبینم ۱۰/۱۰و۳/۳حالا بعد ببینم معنیش چیه البته اگه درست باشه یه جا خوندم یعن ...

😌😌

انشالله همیشه به خواسته هات برسی قشنگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😍 چطوری ماهیا جونم 😂😂 یه ده تایی خریده بودم تازه یکی ام سوم انتقال زدم

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️اخه چرا انقد زود شروع کردی اینجوری فقط داری استرس رو زیاد میکنی میدونی هربار که میخوای بی بی بزنی چقد استرست میره بالا این اصلا خوب نیست ، توروخدا اینکار رو نکن باید خبلی آروم باشی 

🤪🤪🤪 هم شیطون هم تنبل عزیز دلمی😘😘 بهتر شدی؟ 

عزیزای دل خالن 😍😘😘😘

اره خوبم خداروشکر 

دیروز برگشتم شهر خودم  در حال آماده سازیم واسه تدارکات عروسی 

دوباره بیوفتم تو جاده 😂😂😂