2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
بله به اميد خدا دوبرابر شده دكتر عفوني هم رفتم كلي آزمايش داد انشالله رو جنين اثر بد نميكنه

بسلامتی عزیزم 😍 😍 😍 😍 

انشاءالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی 🙏 🙏 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والله من میرم درمانگاه بهش میگم هم عمقی بزن هم یواش تزریق کن شرمنده نمیدونم فکر کنم سوزنش فرق داشته ...

سلام پروانه جون میگم امروز که قبل از انتقالمون هست ناهار و شام چی بخوریم که خوب باشه ؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام پروانه جون میگم امروز که قبل از انتقالمون هست ناهار و شام چی بخوریم که خوب باشه ؟

والله من که ماکارونی نهار میزارن نشاسته داره برایه فردانهرم همین طور چون تیرویید دارم نمیتونم نشاسته بخورم شبم با صبحانه ی فردا کله پاچه میخورم همیشم تو انتقالام همین روال بوده به نظرم فقط اوس کریم بایدبخواد

والله من که ماکارونی نهار میزارن نشاسته داره برایه فردانهرم همین طور چون تیرویید دارم نمیتونم نشاسته ...

به من گفتن فردا صبحانه نخورده برم مرکز 

دکتر من ازمایشامو که دید البته دقیق هم نگاه نکرد و گفت همه چی خوبه ولی دیروز که رفتم مرکز برا تشکیل پرونده گفتن تی اس اچ ۳بالاست 

منم که نمیدونستم و دوهفته است شیر سویا خوردم 

نمیدونم چی میشه 

پس ماکارونی خوبه منم ناهار درست کنم

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
به من گفتن فردا صبحانه نخورده برم مرکز  دکتر من ازمایشامو که دید البته دقیق هم نگاه نکرد و گفت ...

بله نشاسته دارا کلا خوبه خدا دلمونو شاد کنه انشالله دوهفته ی دیگه جفتمون رو سفیدو خندونیم

بله نشاسته دارا کلا خوبه خدا دلمونو شاد کنه انشالله دوهفته ی دیگه جفتمون رو سفیدو خندونیم

انشالله🙏🤩😍😘

من از دیشب گلو درد شدید دارم

روزی چند بار اب نمک غرغره کن خیلی خوبه

بچه ها برای انتقال معمولا چند تا استرادیول میدن؟

سلام هم دوره ای چطوری ؟ 

من روز دوم و سوم پری 4 تا استرادیول داشتم 

از روز چهارم روزی 5 تا استرادیول 

امپول انوکسا هم دارم 

شما چندتا دارین؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
باید میگفتن بهشت زیر پای مادران ای وی افی هست 😅

دقیقا👏👏👏🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام هم دوره ای چطوری ؟  من روز دوم و سوم پری 4 تا استرادیول داشتم  از روز چهارم روزی 5 ...

مرسی عزیزم خوبم به من از سوم پریود تا شش پریود روزی 3 تا از ششم تا یازده پریو روزی 4 تا بعد وقت سونو داده