2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام .من روز ۱۳ انتقال هستم. بی بی چکم دو روزه مثبت میشه. امروز لک قهوه ای دیدم. خیلی نگرانم. شما تج ...

مبارکه عزیزم😍

منم  لک داشتم و دارم فقط باید استراحت مطلق کنی و شیاف و امپول مرتب بزنی

اول تست بتا بده دو بار به فاصله ۴۸ ساعت اگه دوبرابر بود دکتر شیاف میده بهت.

و در کل لکه بینی توی ای وی اف خیلی شایع هست و جای نگرانی نیست‌ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

بچه ها من آمپول دور نافی ساعت نه باید بزنم بعضی وقتا دیر و زود میشه مشکل پیش نمیاد  چون باید س ...

نه اشکال نداره عزیزم ۱۰ دقیقه اینور اونور

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکه عزیزم😍 منم  لک داشتم و دارم فقط باید استراحت مطلق کنی و شیاف و امپول مرتب بزنی اول تس ...

عزیزم کشالع ی رانتم درد میکرد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم کشالع ی رانتم درد میکرد؟

اوف آره راستی هنوزم گاهی درد می گیره ولی کم. دائم و اذیت کننده نیست. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

اره اصلا نمیدونی چه جوری زدم و فرار کردم قطره چکونشو پرت کردم بدو اومدم بیرون فک کنم تست بیچاره ترسی ...

😂😂😂

ای خدا از دست تو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوف آره راستی هنوزم گاهی درد می گیره ولی کم. دائم و اذیت کننده نیست. 

من عصر خوابیدم وقتی بیدار شدم درد گرفته بود

هنوزم درد می‌کنه 🥲

میدونی یهو دردش شدید میشه ، باز کم میشه میزنه ب پایین پهلوم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من عصر خوابیدم وقتی بیدار شدم درد گرفته بود هنوزم درد می‌کنه 🥲 میدونی یهو دردش شدید میشه ، باز کم ...

عجیبه... واقعا ادم هر روز یه مدل میشه تو اون دوران سعی کن بدنتو گرم نگه داری من یه حالت عجیب دیگه هم داشتم درد سمت چپ رحم و تخمدان بود می گرفت و ول می کرد همون قسمت که جنین  ها رو گذاشتن ولی همون دو هفته اول بود بعدش اوکی شد.

ببین در کل بارداری یه فاکتور التهاب زا توی بدنه اگه گر گرفتی یا یهو لرزیدی همش عادیه بدن داره باخودش کنار میاد سر پذیرش مهمونش... فقط دردا نباید مداوم باشن 

عزیزم چون دیروز عصر پریود شدی امروز روز اولت حساب میشه و شنبه هم روز سوم شنبه صبح برو دکتر  دا ...

مرسی عزیزم 🌷دکترم عصر ... سعی میکنم زود برم که اگر دارو داد فرصت تهیه داشته باشم

عجیبه... واقعا ادم هر روز یه مدل میشه تو اون دوران سعی کن بدنتو گرم نگه داری من یه حالت عجیب دیگه هم ...

😁😁

وای من خیلی دردم باحاله امشب

مثلا زانوم درد میگیره ول میکنه ساق پام درد میگیره 😂

باز اون ول میشه لگنم درد میگیره چرخشیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم. شنبه میرم ازمایش

تا ازمایشت داروها تو حتما باید ادامه بدی حواست باشه چیزای قاعده اور نخوری مخصوصا اویشن و زعفرون،  سبزی جعفری و.. فعالیت سنگینم نکن مخصوصا پله 

من ازمایش اولو که دادم دکترم گفت جیگر و ویتامین های ،A, E ،K ،D فعلا اصلا نخورم.

من تازه بیرون رفتم تزریق کردم خودم اصلا جرئت ندارم از روز انتقال هم انوکساپارین دارم 

خانمی برای انتقال ازچه روزی از سیکل باید داروها رو شروع کنیم؟

داروهای آمادگی برای انتقال چی هست؟؟

من فوبیا ی سوسک دارم

الان یه سوسک دیدم 🥺 داشت میومد سمتم ناخودآگاه جیغ کشیدم و بدوبدو فرار کردم

😐😂

وای خدا خیلی شوک بدی بود

شوهرم دعوام کرد☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40